Wkudk

Hvordan til at se film og tv-online gratis

Med en bredbåndsforbindelse og en smule arbejde, kan du se mange film og tv-shows online gratis. Der er mange websteder, der tilbyder gratis adgang til visuelle medier, det er bare et spørgsmål om at finde dem. Læs disse trin for at lære at se film og tv-online gratis.

Steps

Hvordan til at se film og tv-online gratis. Tjek din afspilning evne.
Hvordan til at se film og tv-online gratis. Tjek din afspilning evne.

Forbered computeren

 1. 1
  Tjek din afspilning evne. Næsten alle video medier, du kan se online er "streamet", hvilket betyder, at i stedet for at sende din computer alle data på en gang, stedet med videoen sender kun de næste par stykker af videoen på et tidspunkt, så du kan se det løbende, efterhånden som den indlæser, uden at skulle vente på, at hele filen færdig bliver sendt til din computer først. Streaming tager betydelig belastning off af din internetforbindelse, men god jævn streaming afspilning kræver stadig en vis grad af beredskab.
  • Udfør en YouTube test. Besøg Youtube hjemmeside og vælge en video, der er mindst et par minutter lang, såsom en musikvideo. Er video belastningen hurtigt og spille bck gnidningsløst? Hvis ja, er din forbindelse formentlig stærk nok til de fleste streaming video-tjenester, hvis ikke, se på at få en nyere computer eller en hurtigere internetforbindelse.
   • Sådan kontrollerer du din forbindelse hastighed, kan du besøge webstedet på, og klik på den grønne knap, der siger BEGIN TEST. Noget langsommere end omkring 256kbps måske være for langsom passende video streaming.
    • Mbps et højere antal end Kbps. Hvis dit nummer har Mbps efter det, har du sandsynligvis har en passende hastighed.
    • Vær omhyggelig med ikke at klikke på knappen øverst på siden, der siger START NU. Du bør aldrig lade noget på internettet "scan" din computer.
   • Næsten enhver ny computer vil være mere end tilstrækkelige til streaming video. Hvis din computer er problemet, er du velkommen til at købe noget meget billigt, så længe det er nyt.
 2. 2
  Hent alle nødvendige software. Desværre er det ikke hver video selskab enige om det bedste format til online videoer. På den positive side, krævede software og plug-ins (små bidder af software) for at afspille de fleste typer af videoer er gratis og bredt tilgængelige. Her er flere af de mest almindelige, sammen med sikker download links:
  • Adobe Flash Player kan erhverves.
  • DivX kan erhverves.
  • QuickTime kan erhverves.
  • Microsoft Silverlight kan erhverves.
  • VLC Media Player kan erhverves.

Streaming video

 1. 1
  Start med youtube. YouTube er den største og mest populære video streaming site langt. Det er et godt sted at lytte til populær musik, herunder aktuelle hits.
  • YouTube er også fyldt med hjemmelavede shows og serier af alle slags. Disse har normalt lav produktion værdi, men kan være ganske underholdende og informativt.
  • Nogle gange, kan film og mainstream tv-udsendelser kan findes på YouTube, men mere populære og velkendte egenskaber normalt få taget fra hjemmesiden af ​​ophavsretlige årsager.
 2. 2
  Check out. Hulu er en mainstream video site som YouTube, der bygger bro mellem gratis indhold og faglige indhold. Den er udstyret med en roterende menu af film og tv-shows til gratis, plus en mere ekspansiv månedsløn service.
  • Hulu tendens til at have en masse gratis tv-shows, men meget få A-liste shows. Der er normalt en blanding af ældre og nyere tilgængelige forestillinger.
  • Hulu gratis film valg er forholdsvis lille, men det er nemt at søge. Igen, forventer en blanding af gamle og nye titler.
 3. 3
  Bruge lidt tid på. Dette site er en direkte konkurrent til YouTube. Som med YouTube, er alle Vimeo indhold gratis, men brugerne kan betale et gebyr for at opgradere til en højere kvalitet streaming og mere plads til at uploade deres egne videoer.
  • Vimeo har uafhængig, professionel kvalitet arbejde, såsom kunstneriske kortfilm, som et punkt af stolthed. Det er også udstyret masser af almindelig brugerskabt indhold.
  • Tv-shows og wide-release film er sjældne på Vimeo, men obskure og mindre budget projekter bugne.
 4. 4
  Grave rundt for andre sites. Der er masser af andre, mindre konkurrent sites at streame videoer til din nydelse. Næsten alle af dem er gratis. En Google-søgning skal dreje et par op hurtigt.
  • Mange af de mindre video streaming sites er dedikeret til én type af video, såsom japansk animation. Prøv at søge efter et bestemt emne eller stil, når du kigge efter andre streaming sites.
  • Undertiden kan søge efter en bestemt show eller film give gode resultater. For eksempel kan skrive "Watch Brain Slugs fra Pluto" i Google giver en ren, arbejder videostream for den film.
   • På den anden side, er denne fremgangsmåde forventes at give en masse falske positiver, også, især for A-liste shows og nye film. Klik omhyggeligt og ikke accepterer, at downloade noget.
 5. 5
  Overvej udenlandske sites. Der er mange udenlandske streaming video-sites, der findes i et juridisk grå område takket være lemfældig eller out-of-date beskyttelse af ophavsret love i lande som Kina og Rusland. Selvom en tvivlsom valg i bedste fald disse steder ofte har streaming media (især store film), der ikke kan findes gratis andre steder.
  • Udvis forsigtighed, når der beskæftiger sig med udenlandske sites. Malware og spyware er almindelige. Aldrig downloade noget fra disse steder, og være sikker på, at dit antivirusprogram er opdateret.
  • Forvent ekstraordinært langsomme load tider. I modsætning til YouTube og andre populære vestlige sites, benytter de fleste af disse sites forældede hardware, der forårsager deres videoer til at indlæse langsomt selv på hurtige computere.

Downloading

 1. 1
  Forstå farerne. Downloading tv-og film-filer direkte på din computer, anbefales ikke på grund af de juridiske risici forbundet. Downloading viser på denne måde er piratkopiering af medier. Hvis du bliver fanget, kan du står over for meget store bøder og / eller fængsel tid. Det er sagt, mange mennesker engagere sig i det, så hvis du er nysgerrig, så læs videre for at finde ud af, hvordan man gør det ordentligt.
  • Denne guide vil ikke give nogen specifikke hjemmesider eller software henstillinger for at downloade filer.
 2. 2
  Torrent dine shows. En torrent er en type fil, der instruerer din computer til at hente stumper og stykker af en målfil (f.eks et billede eller en episode af TV) fra computerne af andre mennesker, der har det hele allerede. Ved at sprede arbejdsbyrden omkring, er torrent stand til at indsamle alle data for en komplet kopi meget hurtigt, forudsat nok andre mennesker deler filen.
  • Torrenting kræver særlig software og adgang til specielle torrent hjemmesider, der indsamler og vise tilgængelige torrent. Begge disse kan findes gratis.
  • Torrent sites er hyppige mål for indsats mod pirateri, men chancerne for en given bruger bliver slået med en afgift er meget lave. Retshåndhævelse traditionelt foretrækker at gå efter de fællesskaber og sites selv.
  • Ved hjælp af torrents kan næsten enhver tv-show eller film, du nogensinde har hørt om hentes hurtigt til din computer.
   • Når du har en kopi af dit show, behøver du ikke at holde dele det. Tage den væk fra torrenting netværk gør tingene lidt sikrere for dig, men er almindeligt anset dårlig etikette blandt torrenters. Du bliver nødt til at træffe beslutningen for dig selv.
 3. 3
  Downloade filer direkte. Mange steder på internettet fungerer som fil depoter til de enkelte brugere. De giver en sikker måde at sikkerhedskopiere filer i tilfælde originalerne er gået tabt eller ødelagt. Dog kan disse sikkerheds-tunge sites også tjene som banker af downloades film og tv-episoder.
  • Som med torrenting, direkte downloading ophavsretligt beskyttede filer, som ikke tilhører dig, er ulovligt. I modsætning torrenting, er du ikke forventes at dele din kopi, når du har det.
  • Folk, der udstationerer ophavsretligt beskyttede filer til direkte download sites og derefter reklamere for deres placeringer er meget mere tilbøjelige til at komme ind i juridiske problemer, end de mennesker, der downloader kopier, men aldrig antage, at du er helt sikker.
  • Indholdet tilgængelige via direkte downloads er afhængig luner de brugere, der sender post indholdet. De skal aktivt vælger at dele det, før andre kan finde det i de fleste tilfælde.
   • Der er et par steder, at lister over sådanne delte filer kan findes på internettet, men de fleste er dårligt vedligeholdt. Det er bedre at finde et fællesskab af entusiaster og spørge om den film eller show, du ønsker at se.

Tips

 • Indtil for relativt nylig, havde YouTube en nogenlunde 10 minutters video længde grænse på hele webstedet. Det betyder, at nogle gange kan film kan findes på YouTube opdelt i flere 10-minutters segmenter. Hvis du er villig til at beskæftige sig med hver lastning separat, de normalt fungerer fint.

Advarsler

 • Downloade film og tv-udsendelser uden at betale for dem er piratkopiering, tag ikke fejl. Kun tage denne risiko, hvis du har en god grund. Husk, offentlige bibliotekssystemer og video udlejning er billige eller gratis, og helt lovligt.

Ting du behøver

 • En computer, helst en forholdsvis ny
 • En bredbånds internetforbindelse
 • Den rette software