Wkudk

Hvordan du får gratis biografbilletter

Du elsker den film, men priserne bare holde skyrocketing! Hvad kan du gøre ved det? Der er faktisk en række måder, du kan få biografbilletter gratis, og de er alle temmelig enkel. Med lidt vedholdenhed og held og lidt hjælp fra Google, kan du holde øje adskillige film gratis hver måned!

Steps

Hvordan du får gratis biografbilletter. Få et job på en biograf.
Hvordan du får gratis biografbilletter. Få et job på en biograf.
 1. 1
  Se smugkig. Scan kunst og underholdning sektioner af dit lokale aviser, både de daglige og ugentlige, for annoncer vedrørende test kontrolpersonalet. Det er her du vil finde nyheder om "smugkig" som godt. Du kan have til at betale for en film, men du vil få smugkig gratis.
  • En variation af dette er "sneak og kigge." Du betaler for en film, og derefter snige ind i en anden, vender din film udflugt til en dobbelt funktion.
 2. 2
  Gå efter giveaway. Lyt til radioen. De fleste større stationer modtage salgsfremmende billetter til at give væk, især for længe ventede blockbustere. Det vil tage lidt held, men som de siger, hvis du ikke spiller, kan du ikke vinde!
 3. 3
  Få et job på en biograf. Når du er på indersiden, læne sig tilbage og nyde (efter din vagt er slut, naturligvis)! Dette er sandsynligvis din bedste mulighed for at være i stand til at se gratis film på en regelmæssig basis. Bare være opmærksom på, at du er på arbejde, og ikke ferie, og holde denne popcorn flyder.
 4. 4
  Bliv en filmkritiker. Det tager en smule af dygtighed og uddannelse og en smule held. Men at skrive for en lille papir eller hjemmeside vil få dig en plads til næsten alle film, der kommer til byen.
  • Vær opmærksom på, at arbejdspladser i området er ofte meget konkurrencedygtige, og selv i små samfund, du bliver nødt til at have en grad i journalistik eller kommunikation før de fleste papirer overhovedet vil overveje dig. I modsætning til den gængse opfattelse, at blive en betalt kritiker er vanskeligt arbejde.
  • Hvis du har problemer med at bryde ind i de traditionelle medier, så prøv at starte din egen film blog, og begynde at gennemgå film på din egen. Du bliver nødt til at betale i første omgang, men hvis du giver kvalitet, indhold og tjene en masse tilhængere, kan du have en vis indflydelse i at komme ind flere og flere film gratis.
 5. 5
  Følg blogs og hjemmesider. Hjemmesider og blogs rundt på internettet ofte skrive koder til gratis film screeninger. Kig rundt og du vil finde en til dit område. Her er nogle store dem til at få dig i gang:
 6. 6
  Ask. Kontakt virksomhedens hovedkvarter i din lokale teatre-de har mystery shoppere og seere, der har tilladelse gratis film i bytte for bedømmelse af kvaliteten af ​​den service, valg af film, kundeservice, og i nogle tilfælde endda kvaliteten og udvælgelse af snacks.
 7. 7
  Donere blod. United Blood tjenester uddeler donor point for hver donation. Fire hundrede point kan veksles til en gratis biografbillet.

Tips

 • Teatre i indkøbscentre er gode steder at finde studie repræsentanter udkig efter test kontrolpersonalet.
 • Nielsen NRG MovieView er ikke tilgængelig i alle områder. Bedes du ringe til kundeservice nummer findes på dette websted, inden han underskriver