Wkudk

Hvordan man laver en gyserfilm

Hvis du har en ting for skræmmende film, er det kun et spørgsmål om tid, før du ønsker at lave din egen. Her er nogle ideer til, hvordan du kommer i gang på den fantastiske filme!

Steps

Hvordan man laver en gyserfilm. Få en skræmmende idé til filmen.
Hvordan man laver en gyserfilm. Få en skræmmende idé til filmen.
 1. 1
  Få en skræmmende idé til filmen. Men gør det godt, så de vil ikke mistanke om det kommer. Og når det kommer, gør det så skræmmende som det kan være. Det kunne være mere skræmmende, hvis du høre lyde, snarere end se spøgelse eller monster etc.
 2. 2
  Gør din idé til et plot eller historie. En fantastisk måde at få en idé er at brainstorme ideer, så vælge en og skrive historien. Altid har en historie før optagelserne, ellers kan vise sig teatralsk.
 3. 3
  Find et fantastisk sted at filme filmen. Gode ​​idéer er i skoven (især om natten), hytter, træbygninger, forladte huse, osv. Sørg for at du har tilladelse til at filme på det sted, før du starter.
 4. 4
  Find en støbt, der er villig til stjerne i din thriller. De behøver ikke nødvendigvis handler erfaring, men det afhænger af kompleksiteten af ​​din film. Sørg for, at de er villige og i stand til at tage ordrer fra instruktøren.
 5. 5
  Tilføj skræmmende og skratter, uhyggeligt atmosfærisk musik til spænding. Tilføj skræmmende, screechy musik til når noget overraskende sker.
 6. 6
  Har en skræmmende morder / monster / whatever. For nogle grund dræbere, der ikke taler, er mere skræmmende end dem, der gør. Sørge for at deres motiv er enkel (hævn / sindssyge er godt)
 7. 7
  Gør noget helt almindeligt i midten af drama (papirpose, telefon, toilet, dørklokke, tv, videobånd). Hvis du gør det godt, vil det være skræmmende!
 8. 8
  Har en plot twist (i slutningen eller midterste ende).
 9. 9
  Tilføj gode effekter (hvis blodet ligner ketchup du ikke kommer til at skræmme nogen så bruge varmt sauce eller tomatsuppe i stedet. Det ser mere realistisk) Hvis du vælger at gå med effekter... der er. Det er bevist, at en pludselig øjeblik af suspense uden grafisk blodig vold er mere skræmmende, fordi det iagttager fantasi finder det mest skræmmende mulige resultat, at de personligt kan forestille... meget skræmmende end selv en realistisk Gore fest... tror De Niros Hide and Seek... Skræmmende grund af suspense, ikke på grund af blod, eller realismen i nævnte blod.
 10. 10
  Sørg for at bruge gode effekter. Brug Hitfilm 2 Ultimate hvis nødvendigt. Et alternativ, som er dyrere, kaldes Adobe After Effects. Husk dog, at effekter som eksplosioner og brand ser tacky og ud af sted i en gyserfilm, så holde sig til farvekorrektion og sortering, compositing eller omgivende effekter som tåge eller støvpartikler.
  • Hvis dens mord i din film, gør det realistisk at skære ud avisartikler og vilkår (Eksempel: Klip billeder og artikler i Savnede personer, afdøde mennesker osv. Og Brug din Psycho som plottet i disse situationer.). [PsDon ' t Brug rigtige navne for mistænkte og eller død]
 11. 11
  Efter alle optagelserne er færdig, begynde at bevæge den til computeren. Redigering er det ofte sjovt, men frustrerende, eftersom det kunne slettes med et enkelt klik.
 12. 12
  Omkring halvvejs ind i redigering, skal du indstille en udgivelsesdato. Sætte plakater rundt skole eller i nabolaget. Prøv ikke at invitere offentligheden selv, bare folk, du kender.

Tips

 • Lige før det mest skræmmende del, har en normal eller rolige scene. Så ud af ingenting have noget skræmmende ske. Det vil være meget mere uventet og skræmme folk mere. Forsøg ikke at gøre det alt for indlysende selv, for eksempel "Alicia er at gå i skoven, så den maskerede morder springer ud fra bag et træ og dræber hende." Lad det øjeblik grab din målgruppe pludselig i struben, ligesom, have et træ pludselig bliver levende og spise hende eller få den maskerede morder venter derhjemme, forklædt som en, hun kender, så få hende.
 • Også når du bruger musik, er det en god ide at have musik på mens "Jimmy er på udkig efter den besatte dame i badet" og så når han ser, intet er der. Det gør dine seere endnu mere bange.
 • I en efterfølger, ændre aldrig originalens slutning for reaktion. Det vil forvirre publikum og vil forårsage manglende originalitet.
 • Se tv viser uløste mysterier, får du masser af ideer. Foruroligende er meget skræmmende. The Exorcist, Do You Wanna Know A Secret, og når en Stranger opkald, var alle virkelig foruroligende og alle meget skræmmende.
 • Forskning ved at se nogle skræmmende film og finde hvad der gjorde dem skræmmende. Stjæl ikke idéer om det plagiere og publikum kan mærke det. Vær så original som du kan!
 • Sørg for at dine venner (skuespillere) er viet til filmen, så de ikke ødelægge det.
 • Har titlen giver mening. Hvis din film kaldes "Sunshine", og filmen har intet at gøre med titlen på alle, så du skal bruge noget andet.
 • Øv lidt med forskellige ideer.
 • Hvis du ikke kan føler, du kan arbejde alene, få en ven (r) til at brainstorme med dig.
 • Tilføj en mærkelig twist til det. Dræbe den person, der synes mindst tilbøjelige til at dø. Vend den søde, uskyldige barn til en medskyldig af morderen, lokke folk til deres undergang. Gør noget, som ingen nogensinde vil se komme.
 • Stalkers er skræmmende (hvis du gør det rigtigt).
 • Hvis din lille søster eller bror rundt er sørg for at de er mindst 100 meter fra kameraet, så de ikke er hørt. (Medmindre, selvfølgelig, de er i filmen)
 • Baseres ting på sande historier eller siger, at de var sande gøre tingene dobbelt så skræmmende. Texas Chainsaw Massacre var baseret på en sand historie om en morder ved navn Ed Gein. Du kan tage begivenhederne og overdrive historien linje, det gør en god film... det var skræmmende. Blair Witch projektet siges at være sandt Opdatering: Det var ikke enten, men den måde, det blev gjort gør det meget muligt)... det var også skræmmende.
 • Dette går sammen med nr. 6 gør noget helt sikkert helt uhyggeligt. (Et børnehave, en computer.) Anything folk afhænger... for dårligt TV er allerede gjort!
 • Hvis du har en efterfølger, ikke ændrer det til det ekstreme. (F.eks;. Jimmy døde i den første film fra et slag til hovedet Jimmy døde i den anden film fra at blive renset derefter begravet levende..)
 • Sørg for, at plottet er troværdigt. Det kunne være en skræmmende historie om din skole mv. Gøre det synes uhyggeligt selvom ligesom alle de pludselig er der romance mellem to elskende, og da de er ved at kysse morderen springer ud.
 • Vær modig med ideer! Brug alle idéer, der kan chokere publikum og få en reaktion fra dem. Må ikke bekymre dig om at være for ekstrem, det er hvad redigering er for.
 • Nogle gange kan en hurtig afslutning, noget muligt have en effekt.
 • Hvis du vil have falsk blod, ikke bruge tomatsauce, tomatsaft fungerer rigtig godt.
 • Sørg for at bruge realistiske rekvisitter. Hvis du bruger pistoler sørg for at de ikke har den dumme appelsin tip om det.
 • Sørg for at du planlægger din film godt før du begynder optagelserne, ikke komme over ophidset og skrive manuskriptet så hurtigt som muligt, men prøv at skrive en to-siders, tre retsakt (begyndelse, midte og afslutning) plot overblik. Det hjælper blomstre dine ideer til hvad der vil ske i de vigtigste øjeblikke.
 • Sørg for, at folk kan handle - det er ikke godt, hvis personerne ikke er troværdige!
 • I de film, gør det ud til, at sikkerheden er tilgængelig (i øjeblikket), men har en * troværdigt * begivenhed, der gør det ikke komme. (Ligesom politiet nødt til at reagere på et andet opkald i stedet for at gå til huset).
 • Mens lykkelige slutninger er overvurderet, så er dårlige / triste slutninger. Men det er muligt at skabe en tilsyneladende lykkelig slutning, der er faktisk en dårlig slutning. Dette er kendt som "udledes Holocaust". For eksempel kan de få overlevende i slutningen være i god stand, men den kendsgerning, at planet er ved at blive invaderet af flere udlændinge kan betyde visse død for dem.
 • Sørg for ikke at gøre det urealistisk. Jo mere realistisk, at scarier filmen vil være.
 • Der er en stor forskel mellem skræmmende og blodige! Wes Craven har dette ned stor. Men bare fordi bloddryppende er ikke meget skræmmende betyder ikke, du kan ikke have blodige - bare ikke gøre filmen afhænge Gore. Alfred Hitchcock var en af ​​de mest succesfulde horror filminstruktører og han har aldrig brugt Gore, der var nær vidtgående i sine film. Nogle af hans film er skræmmende og ikke blodige.
 • Hvis du finder mere originalitet eller bedre handler ud fra at improvisere (handler uden et script), gå til det! Mange berømte film manglede permanente linjer og iscenesættelse. Bare holde det punkt klart og ikke blive for revet.
 • Når du bruger et lydspor, skal du ikke bruge den samme lydspor igen og igen. Derudover, skal du ikke bruge musik for meget, eller publikum vil vide, når de skræmmende / blodige dele er ved at ske.
 • Læs online kriminelle arkiver, du er i stand til at forstå bedre om massakrer og sådan (giver en troværdighed til din film).
 • Definer dine karakterer og give dem gode karakterisering vil publikum få knyttet til, hvad tegn, de bedst kan lide. Det fascinerer publikum mere.
 • Gør ikke fortsættelser, der gør serien synes at være uendelig. Fredag ​​den 13. havde mange mange fortsættelser. Alle forventes at vide, hvad der vil ske i de efterfølgere. Oplevede film synes at komme ud hvert år. Efter at have set Saw I og II, ved du hvad der kommer til at ske. Hvis du gør det, vil filmen ikke være skræmmende. Hvis du har planer om at lave en efterfølger, sørg for at det er en fortsættelse af historien. For eksempel gør ikke film som i den første film Jimmy dør efter at være stukket med en kniv. I den anden film, dør Jimmy efter at drukne. I den tredje film, dør Jimmy i eksplosion. Jimmy dør efter at han er halshugget i fjerde film.
 • Sørg for ikke at lade seerne blive magelig, når filmen er formodes at være skræmmende. Insidious var skræmmende indtil midten, da de viste den dæmon, som resulterede i mig at blive for komfortabel med det.
 • Hvis du laver en skræmmende film sørge for, at du har gode skuespillere.... (ikke din lille søster)
 • Hvis du ønsker at gøre det yderst foruroligende, så prøv at gøre dine planlagte uhyggelige figurer så langt ned i 'uhyggelig dalen' som muligt. For eksempel, hvis du ønsker at sætte nogle uhyggelige dukker i sørg for at de er foruroligende naturtro med stirrende glasøjne og muligvis nogle ridser eller mangler, snarere end en sød plastik baby-dukke.
 • Undgå at bruge musik, der allerede var i en film som John Carpenters Halloween.
 • Få dit script bevis læses af ærlige mennesker, ikke bare dine forældre, da de kan være for nice, har nogle venner, der vil sige, hvilke dele, de kunne lide, og hvilke dele skal revidere. Husk, vil de ting, du skriver, at du ikke vil kunne lide, andre måske gerne.
 • Du kan gøre det paranormal aktivitet tilgang og skabe en shockumentary... (anerkende kameraerne tilstedeværelse med ingen musik i baggrunden. Seerne vil være i spænding)
 • Brug stor kvalitet video redigeringssoftware, ikke det billige downloades skrammel. Her er nogle gode programmer: Adobe Premiere, Avid Media Composer, Apple Final Cut Express, og Sony Vegas.
 • Start ud ved at lave små, korte film til at øve med. De er sjovt, nemt og er fremragende til at skabe nye ideer.
 • Hvis du er i en tv-produktion klasse du får lov til at tage en meget lille del fra en film som at have en person ser gennem gamle videobånd (The Ring Samara i sindssygehospital) Men sørg for at det er din egen idé. Måske har en hukommelse som et bryllup eller en fødselsdag, måske endda en gammel forbrydelse tape, hvor de interviewer morderen. Bare sørg for du lov til at filme en skræmmende film (Hvis din video foregår på en af ​​de lokale kanaler.)
 • Bedst anbefales, hvis du bruger høj kvalitet kameraer (HD), som er den bedste!
 • Mytiske skabninger (vampyrer, varulve, hekse), kan, til tider, være skræmmende, men ikke regne med det. Mange mytiske monstre nu er konstant "opdateret", men er stadig arbejde fantasi.

Advarsler

 • Må ikke have for mange fordomme i det. (Den sorte fyr dør først, blond dør sekund (grundet dumhed) den varme brunette liv at se enden.)
 • Må ikke handle ud af en død scene på offentlige steder, er du sandsynligvis have politiet kaldte på dig eller vrede mennesker vil råbe.
 • Sørg for at dit blod ser real!
 • Må ikke stjæle.
 • Hvis du bruger en video creator / redaktør på din computer, konstant gemme dit arbejde. Ellers har du chancen for at miste alle dine hårdt arbejde lige efter det færdigt, og bliver tvunget til at starte forfra.
 • Det er okay at være lidt sjovt, men ikke overdrive det. Hvis du vil bruge humor, er det bedst at bruge sort humor. The Evil Dead 2 gjorde dette, og filmen viste sig fantastisk.
 • Må ikke forstyrre strømmen af ​​biltrafikken (du vil have politiet kaldte på dig!)
 • Sørg for at din belysning er korrekt!
 • Må ikke have for mange plot twists, det er ikke skræmmende, det er bare forvirrende.
 • Og bare fordi det er en gyserfilm, betyder ikke at sætte andres liv i fare.
 • Brug ikke det samme sted for at filme igen og igen! Tag nogle sort.
 • Gør ikke noget, der vil se falske eller er for svært at handle. Det vil se teatralsk.

Ting du behøver

 • Script eller permanent plot sekvens
 • Tegn, der passer perfekt din aktører
 • Organisation
 • Kamera (3CCD er et benchmark for broadcast-kvalitet. DSLR giver en film udseende til din brik, mens et videokamera vil give mere "hjemmelavede" look til dine optagelser. Undertiden sidstnævnte foretrækkes.)
 • Stativ
 • Mikrofon - helst en "riffel" mic
 • Belysning
 • Opladede batterier og tomme bånd!
 • Fake blod, kostumer, parykker, masker, og hvad der ellers er nødvendigt (bestanden op på de kostumer, makeup og blod på Halloween sektion på Wal-Mart!!!)
 • Et tomt hus eller to. Fri for mennesker ikke er involveret i optagelserne er bedre.
 • God video redigeringssoftware, specielt til NLE eller ikke-lineære redigering (som Windows Movie Maker, Adobe Premiere, Sony Vegas, Avid Media Composer)
 • Creepy soundtrack / soundscore
 • villige venner
 • En meget skræmmende eller uhyggeligt sæt, for at indstille motiv for film, der skal nedkøling.
 • Og har en film premier for at vise til alle dine venner, det er masser af sjov!
 • (Hvis du ønsker at få dig selv bemærket, prøve at placere en video på "www.youtube.com". Du får anmeldelser, kommentarer, priser og nemme fans. Siger bare ")