Wkudk

Hvordan at være en danser

Dans er så meget mere end bare en sport. Det tager mere end et kønt ansigt, det tager en masse praksis og hårdt arbejde. Men hvis du har den rigtige mængde af talent, selvtillid og tålmodighed, kan du udrette noget. Det er ligegyldigt, hvem du er, og hvilken slags baggrund du har. Hvis det kræver for dig, svare igen. Du må ikke være perfekt på det, men du er nødt til at elske det. Hvis du gør, vil du være god til det, i dit hjerte.

Steps

Hvordan at være en danser. Sørg for, at dette er, hvad du virkelig ønsker at gøre.
Hvordan at være en danser. Sørg for, at dette er, hvad du virkelig ønsker at gøre.
 1. 1
  Sørg for, at dette er, hvad du virkelig ønsker at gøre. Det tager en masse passion for at danse, uanset om du danser bare som en hobby, eller hvis du ønsker at en dag være en professionel. Hvis du ønsker at blive en professionel, kan du nødt til at klippe ud andre sportsgrene og aktiviteter efter skole til at sætte i den nødvendige timer af praksis. Husk, at dansen i sig selv er en sport, og det tager en masse udholdenhed at danse hver dag.
 2. 2
  Beslutte, hvilken slags dans du ville nyde at gøre. Uanset om det er ballet, disco, tap, jazz, swing, hip hop, break-dance, pointe, moderne eller bellydancing. Noget du vil! Bare sørg for at vælge en, der passer til din stil.
 3. 3
  Søge vejledning. Se musikvideoer og se folks bevægelser, købe dansetimer på en video, kan du læse dansende vejledning i bøger og på internettet, en vejleder finde, få tips fra venner / fagfolk osv. Dans er hårdt, men med hårdt, engagerede arbejde, du vil udmærke på mange måder.
 4. 4
  Eksperiment. Stå foran et spejl i fuld længde, skru op for melodierne, og flytte din krop! Øv forskellige bevæger sig på forskellige dele af kroppen. Vær sikker på, at hver bevægelse overgange pænt ind i det næste.
 5. 5
  Find en danseskole. Danseskoler kan spænde fra en lokal ungdomshus til en mere intens selvstændig skole. Hvis du har planer om at danse hele high school og college i professionel dans, vil du ønsker at vælge en mere intens skole. Tal med andre dansere i dit område samt lærere hver skole til at vælge den bedste for dig.
 6. 6
  Tilmeld dig for så mange dansetimer som muligt. Husk, at det er vigtigt at have en base i ballet samt at forgrene sig ud i andre klasser. Du behøver ikke at tage alle tilbydes klasse, og du kan altid tilmelde dig flere klasser. Tal med din danselærer og bede hende om at anbefale klasser, og til at evaluere dit niveau. Jo mere du træner, jo bedre vil du få. Hvis du ikke har råd til at melde sig til undervisning, kan du altid finde nogle gode dvd'er med Target eller andre butikker, der vil lære dig en god dance teknik. Men hvis du planlægger at blive professionel danser, er det nødvendigt at tage lektioner fra en velrenommeret skole.
 7. 7
  Strække. Det er meget vigtigt i dansens verden, jo mere du stræk, jo mere vil du forbedre din fleksibilitet. Du vil strække hver dag i klassen, men du måske ønsker at tilføje strække når du vågner, eller før du går i seng for at forbedre fleksibiliteten, men sørg for du er varm nok, så du ikke skader dig selv. Hvis du har plads, kan du ønsker at sætte en barre eller andet sted i dit hjem, helst i et rum med trægulv. Selv hvis du ikke har trægulve, vil du være i stand til at strække sig mere, hvis du har en barre.
 8. 8
  Praksis. Nu hvor du har din dans stil, lektioner, og har valgt de bevægelser, der ser bedst på din krop, er du nødt til at sætte denne viden til handling! Den bedste måde at gøre dette er freestyle dans i privatlivets fred i dit soveværelse, og så når din på en gennemsnitlig danse niveau, deltage i skoleballer at nyde dig selv!
 9. 9
  Være sund både mentalt og fysisk. Dans er en meget krævende sport. Det er vigtigt at spise en sund, afbalanceret kost og holde hydreret. Hvis du føler, at du er overdrive det, så tal med din danselærer og spørge, om det er muligt at droppe en klasse.
 10. 10
  Tilmeld dig en dans konkurrence. Nu hvor du har lært og sætte dine nye færdigheder foran dine kammerater, er det tid til at træde det op et hak! Uanset om du vinder eller taber, din altid en vinder for at sætte i tid og kræfter til at udføre dine drømme!
 11. 11
  Balance din tidsplan. Du kan danse op til fire timer om dagen, men husk at planlægge din tid. Sørg for at du er i stand til at gøre dit hjemmearbejde hver aften. Planlæg i ven tid til dine venner, som ikke tager dansetimer med dig. Dans kan overtage dit liv, men husk, at du skal være en afrundet person. Hvis du ikke har planer om at blive en professionel, og bare danse for sjov, er det ikke nødvendigt at sætte så meget tid i dans.
 12. 12
  Speak up! Hvis du ikke forstår en dans, bede om hjælp, er du ikke kommer til at lære det ved at stå i hjørnet watching! Altid tale med din dans lærere, hvis du har et problem.
 13. 13
  Vid, at det vil være svært. Lær at skelne mellem "gode" og "dårlige" smerte. Dans er ikke en nem ting at gøre, men det behøver ikke at være smertefuld hele tiden. Det er meningen at være sjovt! Hvis det bliver til det punkt, hvor du ikke har det sjovt på alle, stoppe. Det er ikke det værd, hvis du ikke er tilfreds.
 14. 14
  Aldrig bare danse trin. Komme ind i sangen, og lægge følelse i det. Hvis det er en optimistisk, glad dans smil, gøre store, skarpe bevægelser, og smil! Hvis det er en trist eller følelsesmæssig dans, bruge dit ansigtsudtryk at guide din dans. Det gør hver eneste dans meget bedre.
 15. 15
  Hold din selvtillid. Vid, at du kan gøre det sikkert!

Tips

 • Vær selvsikker. Det kan tage et stykke tid at lære et trin. Bare ikke give op.
 • Må ikke være bange for at være stor, når musikken kræver det. Hvis du er på scenen du vil se meget bedre, hvis du overdriver dine bevægelser, end hvis du næsten ikke bevæge.
 • Drik masser af vand og strække før og under klassen, det vil hjælpe.
 • Vær tålmodig. Du vil ikke blive opdaget natten over. Det bliver en lang, kedelig proces. Så holde din beslutsomhed og forblive motiveret.
 • God dans tager et stykke tid at udvikle, skal du ikke forsøge for blot et par måneder og give op.
 • Må ikke blive intimideret af ældre, højere niveau dansere. Det vil distrahere dig fra at nå dit mål, hvis du er så bekymret for, hvad de mener om dig!
 • Når øve, rydde området, så du ikke falder over eller træde på noget.
 • Vær opmærksom på din egen krop, dans er utrolig udfordrende, men det bør ikke skade dig.
 • Indtast konkurrencer, så folk vil være i stand til at se, hvad du er i stand til at gøre! Øvelse, øvelse praksis!
 • Få at vide de mennesker i de klasser, du tager, det gør dans og partnering mindre underlige, og når du er ved konkurrencer og betragtninger dens meget sjovere, hvis du har venner der for at støtte dig og hænge ud med mellem danse.
 • Dans er konkurrencedygtig. Sætter pris på den fantastiske danser du er, og ikke sammenligne dig selv med andre.
 • Opretholde en afbalanceret og sund kost.
 • Se klip på dans eller hvordan man danser. Kopiere, hvad de mennesker, der forsøger at vise dig, og så når du er god til at prøve at danse på din egen uden nogen tutorials.
 • Værdsætter altid instruktørens tanker på din dans. Alt, hvad de siger bare gør dig bedre.
 • Dansen klasse er ikke obligatorisk. Du kan blive en stor danser uden professionel lektioner!
 • Hvis du ikke føler dig godt tilpas i tøj, du får, så spørg instruktøren, hvis du kan få en ny. Hvis kostume er uhensigtsmæssigt, at der ikke er behov for dig at bære det, men hvis det er bare ikke din stil, eller er grim, skal du bare holde det ud.
 • Hvis du stadig er i skole, bør du have en dans afdeling-eller dans kan gå ind i drama, så prøv at spørge om råd og deltage i dit skoler dance club først da det sandsynligvis vil være gratis. Men når du har afgjort ind tilmeld andre klubber og skoler.
 • Hvis din klasselærer ser en fremtid for dig i at danse, vil de være i stand til at få dig ind konkurrencer eller forestillinger. Det vil være sikker på at få dig bemærket af direktører mv
 • Find en god lærer, kan dette være forskellen mellem sjov og skade.

Advarsler

 • Hvis du har en stram tidsplan, kan du komme bag på andre ting som skole, eller andre aktiviteter i dagtimerne. Opbevar det i tankerne, før tilmelding til klasser.
 • At være en danser, og presset af alt kan typisk forårsage problemer på kort og lang sigt. Nogle eksempler er vabler, ømme fødder, brækkede / forstuvet knogler, spiseforstyrrelser etc. aldrig op!
 • Må ikke arbejde for meget, hvilket kan efterlade en negativ effekt på dit helbred. Det er bedre at øge tid til motion, langsomt og gradvist.

Ting du behøver

 • Musik
 • En dans klasse
 • Dance tøj
 • Dansesko
 • Store Support
 • krop fit