Wkudk

Hvordan man starter en blog

Er du tænker på at starte en blog for at fremme din virksomhed eller profession, eller har du bare lyst til at dele dine tanker om et emne, du elsker? Blogging er enten gratis eller billigt, og du kan komme i gang i øjeblikke ved at oprette en blog på et site som Blogger eller WordPress. At udvikle dit koncept, starte dit websted og fremme din skrivning, vil denne artikel vise dig, hvad du behøver for at komme i gang.

Steps

Hvordan man starter en blog. Spørg dig selv, hvad du elsker, pleje om eller ønsker at dele med andre.
Hvordan man starter en blog. Spørg dig selv, hvad du elsker, pleje om eller ønsker at dele med andre.

Del 1: kommer op med en blogging koncept

 1. 1
  Spørg dig selv, hvad du elsker, pleje om eller ønsker at dele med andre. Hvis du kommer til at skrive om noget regelmæssigt og holde din blog frisk med nye oplysninger, så er du nødt til at skrive om noget, som Stokes din passion, eller som afspejler din daglige oplevelse. Prøv nogle af disse ideer til at få dine kreative safter flyder:
  • Politics. Sure, alle har en mening om politik, men du kan have en unik synspunkt, som skal høres.
  • Food. Hvem elsker ikke god mad? Del dine opskrifter, begynde at skrive anmeldelser af det lokale køkken scene eller skriv om, hvordan den mad, du spiste i Kina var noget som den mad, kinesiske restauranter tjener i USA
  • Film. Anmeldelser af film, gamle og nye, er altid sjovt for filmentusiaster. Og hvis du holder den frisk ved at tilføje klip og træk fra kilder, som ingen andre bruger, kan du have et hit blog på hænderne.
  • Biler. Er du en bil entusiast? Sende billeder af dine foretrukne nye modeller eller rapporter fra bil shows.
  • Din virksomhed. Din blog behøver ikke at være en hobby. En blog kan være et fantastisk værktøj til at forbinde med dine kunder, og for at give dem nyttige oplysninger.
 2. 2
  Tænk over hvordan du vil hjælpe folk. Mens du ønsker at kende din brede fagområde, er du nødt til at fokusere din blog emner mere snævert, så det har et klart formål. Her er nogle ideer til måder, at din blog kan forbinde med din målgruppe:
  • Undervis noget. Hvis du brænder for et bestemt emne, og du har en masse erfaring på dette område, så du kan tilbyde din viden til både mennesker, der er nye til emnet, og andre, der er lige så erfarne som du er.
  • Levere de nyeste nyheder og trends. Skriv om den seneste udvikling relateret til dit emne. Du ønsker at være nogen, der har set som den ultimative insider, så du kan fortsætte med at øge din blog læserskare.
  • Foretag folk til at grine. Er du den sjoveste person, du kender? Ligegyldigt hvad dit fagområde, kan du præsentere dine oplevelser og tanker på en humoristisk måde, der virkelig vil genlyd med mennesker.
  • Inspirere andre. Har du overvinde en forhindring, såsom en alvorlig sygdom eller et svært liv oplevelse? Ønsker du at vende dine udfordringer til noget, der kan inspirere andre til at overvinde deres problemer? Hvis det er tilfældet, så gør din blog inspirerende.
  • Vide hvad man ikke skal blogge om også. Din arbejdsplads, dine kolleger, dine familiemedlemmer, etc. kan tage et svagt billede af noget på din blog, hvis det blæser åbne hemmeligheder, aktier fortrolige oplysninger, gør grin med folk, du arbejder eller bor sammen med, eller forårsager andre mennesker problemer. Kend grænserne - tjek med din arbejdsplads, hvad der er og ikke er tilladt i form af personlig blogging og bede dine kammerater og familie, før at medtage dem i dine indlæg.
 3. 3
  Spy på din konkurrence. Tag et kig på andre blogs på dit emne for at se, hvad andre folk allerede gør. Spørg dig selv, hvad du har at tilbyde, der er anderledes fra, hvad andre mennesker allerede gør. Identificere din niche vil give din blog en vinkel, der adskiller det fra dine konkurrenter.
 4. 4
  Generere nogle navne til din blog. Prøv at brainstorming en liste over navne og skrive dem på et stykke papir, eller tale med venner og familie til at få ideer. Du kan også prøve at se hvad der kommer ud af dit sind, som du frit associeret om dit emne.
 5. 5
  Forskning søgeord relateret til dit emne for at hjælpe folk med at finde din blog. Gå til et site som Google Adwords Keyword Tool.
  • Indtast elementer, der er relevante for dit emne i det relevante søgefeltet. Du kan søge efter ord eller en sætning, som hjemmeside eller efter emne.
  • Værktøjet vil generere ord eller sætninger, der er forbundet med dit emne. Pluk de ord, der har en høj antallet af månedlige søgninger, men har lav til medium niveau af konkurrencen. Prøv at inkludere dem i din blog navn.
  • Tjek disse søgeord fra tid til anden, når du skriver et blog-indlæg. Hvis du passer søgeord i dine indlæg på en naturlig måde, så søgemaskinerne kan være mere tilbøjelige til at samle op på din blog og vise det til personer, der leder søgninger om dit emne.
 6. 6
  Beslutte, hvor at oprette og hoste din blog. Blogger og WordPress er 2 af de mest populære blog skabelse sites på internettet.
  • Blogger: Google ejer Blogger og har sat den op til brugervenlighed. Din blog vil være ekstremt nemt at sætte op og vedligeholde, og du vil have Googles trafik styringsværktøjer til din rådighed. Du kan købe et brugerdefineret domænenavn for US10€ om året, eller du kan få en gratis BlogSpot domænenavn såsom yourblog.blogspot.com. Hvis du allerede ejer et andet domænenavn, kan du bruge det uden omkostninger.
  • Wordpress: Med WordPress, vil komme i gang tager mere tid. Men vil du opdage, at WordPress har en bred vifte af mere avancerede værktøjer til at styrke og fremme din blog. Du kan købe et brugerdefineret domænenavn på WordPress for 15€ pr år eller kort et eksisterende domænenavn til WordPress for 10€ om året. Hvis du vil have et gratis domæne, kan du bruge noget som yourblog.wordpress.com.

Del 2: at starte en blog på blogger.com

 1. 1
  Naviger til blogger. Hvis du har en Google-konto, så log ind Hvis du ikke har en Google-konto, skal du klikke på den røde "Sign Up"-knappen i øverste højre hjørne, og tilmeld dig en Google-konto.
 2. 2
  Klik på "nye blog" knappen.
 3. 3
  Udfyld din blog navn og ønskede blog-adresse.
  • Du kan vælge en skabelon fra valgmulighederne på skærmen, eller du kan vælge en skabelon senere, hvis du ønsker at se flere valgmuligheder.
  • Klik på den orange "Opret blog!" knappen.
 4. 4
  Vælg "start blogging" link.
 5. 5
  Indtast din titel og din tekst. Når du er færdig, klik på "Udgiv".

Del 3: lancere en blog på wordpress

 1. 1
  Peg din browser til wordpress på http:/ / wordpress.com /. Klik på "Get Started" link.
 2. 2
  Udfylde online formularen. I det sidste felt, skal du skrive den foreslåede web-adresse til din blog.
  • Værten vil gøre en hurtig opslag for at se, om navnet vises på deres system allerede. Hvis dit ønskede navn er taget, vil WordPress vise en række af tilgængelige alternativer. Du kan vælge 1 af disse muligheder eller prøv et andet domæne navn, indtil du finder noget, der virker.
  • Rul til bunden af ​​siden og klik på "Opret blog".
 3. 3
  Vent på din bekræftelse e-mail. Når den ankommer, skal du klikke på linket og derefter logge ind WordPress med dit brugernavn og password.
 4. 4
  Vælg et tema til din blog. Dit tema bestemmer layoutet og udseendet af din blog. Du kan enten søge efter temaer efter at have klikket på "Find et tema"-knappen, eller du kan gennemse temaer baseret på kriterier som, hvad der Trendvisning eller hvad der er mest populære.
 5. 5
  Klik på det tema, du ønsker, og udfyld felterne på skærmen Generelle indstillinger. Hvis du vil, kan du uploade et billede af dig selv ved at klikke på "Vælg fil"-knappen i det grå "Blog Billede / Ikon"-boksen.
 6. 6
  Beslut, om du vil have din blog til at være privat eller offentligt. Ønsker du enhver Internet besøgende at være i stand til at læse din blog, eller vil du bare vil have dine venner og familie at være i stand til at læse det? Pluk den relevante indstilling ved at klikke på "Reading" linket under fanen "Indstillinger".
 7. 7
  Skriv dit første indlæg. Klik på "Nyt indlæg"-fanen og indtast din titel og kroppen af ​​din blog. Du kan også tilføje fotos, videoer eller links ved hjælp af de relevante knapper. Når du er færdig, klik på "Udgiv indlæg".

Del 4: fremme din blog

 1. 1
  Bruger sociale medier til at forbinde folk til din blog. Du kan fremme din blog på din personlige sociale medier konti eller på din virksomheds konti.
  • Fleste blog hosting sites vil automatisk publicere et link til din nyeste blog-indlæg på Facebook eller Twitter. Kig efter deling indstillinger eller knapper, når du udgiver dit indlæg. For eksempel lader WordPress du styre deling ved at gå til din Dashboard og klikke på "Deling" under fanen "Indstillinger". Blogger har sociale medier knapper i bunden af ​​dit indlæg til deling.
  • Føj knapper til dine indlæg. Dine læsere kan klikke på disse færdiglavede knapper til at dele din blog på deres Facebook, Twitter, Tumblr eller andre konti.
 2. 2
  Skriv noget om dig selv. Tilføj en "Om mig" side på WordPress eller klik på "Layout" og derefter "Rediger" under "About Me" på Blogger. Markedsfør din ekspertise relateret til dit emne samt herunder eventuelle personlige oplysninger eller baggrundsoplysninger, som du vil dele.
 3. 3
  Liste din blog til at trække trafik. Du kan tilføje en Blogger-websted til Bloggers programoversigter. Du kan også liste din blog med telefonbøger som Technorati eller Blogdex.
 4. 4
  Interagere med andre bloggere. Hvis en anden blogger "Likes" din hjemmeside, så gå til hans eller hendes hjemmeside, og enten "Synes godt om" et indlæg eller følge bloggen. Også kommentere regelmæssigt på andre folks blogs. Folk vil komme til at kende dig fra dine kommentarer, og vil komme til at sætte pris på din ekspertise.
 5. 5
  Tilføj din blog-adresse til din e-mail signatur. Du kan også føje adressen til dit visitkort.
 6. 6
  Fremstil stjernernes indhold. Hvis din blog er fuld af grammatiske fejl eller ser uinteressante, er du ikke kommer til at trække almindelige besøgende. Du skal også sørge for, at du udgiver regelmæssigt, så dit indhold er up-to-date og frisk for dine læsere.

Sample blogindlæg


Tips

 • Nogle steder kan du tjene penge på din blog ved hjælp af en Amazon Associates id eller ved at placere Google AdSense-reklamer. Hvis folk klikker på dine links, så du kan foretage nogle resterende indkomst fra din blog.
 • Mange mennesker kan lide at læse blogs fra deres mobile enheder. Sørg for at din blog websted har en mobil version, der er optimeret til smartphone eller tablet visning.
 • Sørg for at have nogle regler om hvad man skal gøre og ikke gøre på din blog, så folk ikke gå amok og sige uhensigtsmæssige og dårlige ting.
 • Hvis du ønsker at opretholde en blog for din virksomhed, men du er ikke sikker på om dine skrivefærdigheder, leje en professionel skribent til at skrive dine indlæg for dig.
 • Før du opretter din blog, tage lidt tid til at sikre, at du ikke overlappe en blog navn, der allerede eksisterer. Også kontrollere dit domænenavn for at sikre, at det er unikt nok til ikke at få blandet op med andre sites.
 • Hvis din blog er oplysende, altid tjekke dine fakta. Folk vil ikke ønsker at vende tilbage til dit websted, hvis de opdager, at du ikke har dine fakta straight!
 • Få ind i en rutine for blogging. Gør det til en del af din dag. Snart vil du bemærke ting i løbet af din dag og tænker, "Hey, jeg vil blogge om dette." Du kan også tilføje påmindelser til din kalender program, så du bliver bedt om at blogge på en regelmæssig basis.

Advarsler

 • Husk, at hvad du sender er synligt for verden, så vær forsigtig med, hvor meget information du deler. Også i visse lande, blogindlæg, der er kritiske over for regeringen eller på anden måde "stødende" kunne få dig ind i alvorlige problemer. Være smart om, hvad du skriver.
 • Forbered dig for nogle uvenlige kommentarer, især hvis du er blogging om følsomme emner.
 • Tilbring tid på at læse en grundlæggende bog eller hjemmeside om at undgå krænkelse af intellektuel ejendomsret og bagvaskelse, når blogging. Der er nogle gode basics tilgængelige både online og i bogform, for at hjælpe dig med at styre fri af eventuelle juridiske problemer. Vide lidt kan spare dig en masse.
 • Vær på vagt over uberettiget opmærksomhed. Giv ikke for meget personlige oplysninger, såsom dit fulde navn, din placering eller andre identificerende oplysninger.
 • Undgå udstationering noget, der krænker privatlivets fred for andre, hvis du tillade alle at læse din blog. Hvis noget er personlig, undgå at bruge efternavne i det mindste, eller gøre op et navn til denne person. Også undgå at lægge private billeder af andre mennesker uden deres tilladelse.

Ting du behøver

 • Computer
 • Domænenavnet
 • Blogger, WordPress eller andre blog hosting-konto