Wkudk

Hvordan at finde en dato online

Ikke længe siden, mange mennesker undgået online dating tænker de eneste slags mennesker, de kunne mødes online var super-genert eller fysisk mindre end ønskeligt. Nu næsten alle har venner, som har held mødt normale ønskværdige mennesker online, og mange kender én eller flere ægtepar, der mødtes online så godt. Her er de skridt at tage for sikkert møde kvalitet folk online.

Nemt, kan du gå på et chat og opsøge, hvad du angiver.

Steps

Hvordan at finde en dato online. Beslut hvilken type online dating site passer bedst til typen af mennesker, du ønsker at mødes såvel som dit budget.
Hvordan at finde en dato online. Beslut hvilken type online dating site passer bedst til typen af mennesker, du ønsker at mødes såvel som dit budget.
 1. 1
  Beslut hvilken type online dating site passer bedst til typen af mennesker, du ønsker at mødes såvel som dit budget. Hvis du søger at opfylde et bredt spektrum af mennesker, kan du prøve en stor offentlig site som Match.com eller Yahoo! kontaktannoncer. Hvis du søger for at opfylde en bestemt type person, du måske prøve en mere niche-fokuseret site som JDate eller AsianFriendFinder.com.
 2. 2
  Abonner. Husk på, at der er en bred vifte af priser for online dating sites. Dyrere sites kan opkræve så meget som 40€ per måned. De fleste steder tilbyder rabatter for flere måneder købt på én gang. Når du lige er startet, bør du nok købe blot en måned og se, hvor godt du kan lide dette websted. Hvis du gør, og ønsker at fortsætte, kan du re-abonnement for et større antal måneder til en lavere månedlig sats. Mange steder (ligesom EZDate 123 og masser af fisk) har også gratis forsøg.
 3. 3
  Tag (mindst) én godt billede. Uanset om du er en mand eller kvinde, der har mindst en smigrende, nyere foto vil dramatisk øge dine chancer for succes. Profiler med gode billeder som regel få så meget som 10 til 20 gange så mange e-mails. Hvis du får et overvældende antal e-mails (ofte sker til særligt attraktive kvinder), kan du altid vælge at skjule din pic senere. Hvis du ikke har en god nyere pic, nogle steder tilbyde links til professionelle fotografer. Men som regel bare et digitalt kamera med nogle anstændige belysning vil gøre det trick.
 4. 4
  Opret din profil. Hvert websted beder om lidt anderledes oplysninger og / eller essays. Prøv at holde det simpelt, men hvis du er vittig, lad det show. Din åbning linje er vigtig, og som regel, hvad der vil skille dig ud fra andre. Det bedste råd er at bare være dig selv, da du vil finde det er meget svært at være overbevisende skuespil som en anden. Selv stadig, du absolut ønsker at sætte dine bedste mund fremad. Ingen grund til at oplyse, at du stadig ondt fra din seneste break-up, eller du besøger en terapeut 5 gange om ugen her. Der vil være tid til det senere, når nogen får at se det sjove, afslappede, mere attraktive side af dig.
 5. 5
  Identificer personer, du gerne vil mødes. Nu til den sjove del, gennemse profiler eller søg efter stikord til at finde de personer, du tror, ​​du måske lyst til at mødes. Kvinder, føler ikke, at du er nødt til at vente for mænd at kontakte dig. Det er helt i orden at gøre den første kontakt med en mand, og du vil ofte have gode resultater, når du gør.
 6. 6
  Check for anmeldelser om dem. Før du møder nogen online, eller endog før du kontakter dem, bør du tjekke at se, om andre mennesker, der har mødt dem har indtastet anmeldelser vedrørende rigtigheden af ​​deres profil. Gør dette ved at besøge en gennemgang site som og indtaste den korrekte dating site og profil ID for den pågældende person. Hvis du date personen selv, kan du også indtaste en gennemgang selv for at hjælpe fremtidige mennesker, der vil opfylde dem.
 7. 7
  Kontakt dem. Send dem en e-mail, eller hvis du foretrækker det, IM dem. Være naturligt, være konversation, nævne en detalje fra deres profil, så de ved, du virkelig læst det, og gøre en lille joke. Humor er fantastisk til at bryde isen og starte samtalen.
 8. 8
  Tal ved telefonen. Når du har handlet nok e-mails til føle sig godt tilpas, det næste skridt er normalt at tale ved telefonen. Dette giver dig en chance for at komme til at kende den anden person lidt bedre og få en fornemmelse for, om du vil have kemi i person. Må ikke føler sig forpligtet til at mødes med nogen i person, bare fordi du har talt med dem via telefon. Hvis du føler dig utilpas eller ikke tiltrukket, kan du fortælle dem, "Det har været fantastisk at tale med dig. Jeg har travlt resten af ​​denne uge. Hvorfor taler vi ikke igen i næste uge." Denne måde kan du uskadelig afslutter opkaldet uden en direkte afvisning, og hvis du finder du ombestemmer kan du altid ringe til dem eller acceptere deres call næste uge.

Tips

 • Husk på, ikke alle på online dating sites altid fortælle sandheden. Nogle mennesker bruger gamle, out-of-date fotos, forsømme at videregive vigtige oplysninger som det faktum, at de er gift, eller strække sandheden om fysiske egenskaber som deres højde, vægt eller mængde af hår. Altid opretholde et sundt niveau af skepsis, at nogen du opfylder måske ikke fortæller hele sandheden.
 • Må ikke date på PET sites som Neopets eller Webkinz, eller hvor børnene går.
 • Nogle af billederne er dog direkte fra offentlige personer hjemmesider, men beder om bevis for personens autenticitet.
 • Vær ærlig! Hvorfor fortælle nogen en løgn, der snart vil blive opdaget, hvis du opfylder. Selvom det ikke er en indlysende løgn, hvis du får sammen vil det i sidste ende kommer ud. Hav det sjovt med, hvem du er. Nogensinde hørt om mennesker, der bliver afvist for at være ærlig eller sjove om sig selv? Sige præcis hvem du er og hvad du ønsker. Bedre 1 svar fra nogen perfekt end 10 næsten-perfects.
 • Vær sikker på at bruge din mavefornemmelse, når de beslutter, hvis du er klar til at møde den person.
 • Vær sikker på at fortælle en ven, hvor du skal hen, og få dem ringe til dig på din mobiltelefon engang i løbet af dato for at se, hvordan du gør.
 • Du bør mødes i løbet af dagen, og på et offentligt sted. Har din egen transport. En café er et godt sted at mødes. Hvis du ikke ramt det ud, kan du undskylde dig selv efter en kop kaffe. Hvis du har det sjovt, kan du altid bestille en anden kop eller gå videre til en restaurant.
 • Overvej at bruge online sociale netværkssider til at finde datoer. Dette er et site, hvor du møder at gå til dans specifikt.
 • Aldrig være presset til at gøre noget, du ikke ønsker at gøre.

Advarsler

 • Det er vigtigt at holde sig sikker, når møde folk online. Mens det store flertal af mennesker online er normale, raske mennesker på udkig for at finde en mage, der er nogle mindre krydrede typer derude, du ønsker at holde sig væk fra. Altid kræve fotos, før du mødes online, altid tjekke for anmeldelser om personen på en gennemgang site som Sand dater, altid mødes på et offentligt sted for de første et eller flere møder, og aldrig nogensinde give personlige oplysninger som dit efternavn, fat, eller arbejde adresse, indtil du føler dig helt tryg ved den person.
 • Vær forsigtig med ikke at blive for følelsesmæssigt knyttet til en person, som du aldrig har mødt, og måske aldrig mødes. Bare fordi det er online, betyder ikke, at smerten er anderledes, når det er overstået.
 • Må ikke vente for længe før mødet personligt. Du ønsker at gemme nogle af de spørgsmål, kommentarer og hemmeligheder for de første par live-datoer. Tro mig, der er ikke noget værre end at møde nogen for første gang, og har ikke noget at snakke om i de akavede øjeblikke med din nye dato.