Wkudk

Hvordan at komme ud af et cellulært servicekontrakt

I USA, kan det være lettere at afslutte et ægteskab end at efterlade en kærlighedsløst forhold med en cellulær selskab. Nej, du behøver ikke at flytte til SIM-kort swapping Europa. Prøv disse guerilla taktik for at komme ud af din servicekontrakt.

Steps

Hvordan at komme ud af et cellulært servicekontrakt. Være en pibende hjul.
Hvordan at komme ud af et cellulært servicekontrakt. Være en pibende hjul.
 1. 1
  Finde et alternativ. Under ammunition, hvad kontrakt, du kommer til at skifte til vil give dig selvtillid og styrke til at gå igennem med den smertefulde proces at komme ud af din kontrakt.
 2. 2
  Være en pibende hjul. Sig du vil have ud, fordi tjenesten ikke er op til pari. (Og virkelig, det er?) Derefter tilbage, at op ved at indgive officielle klager online med Federal Trade Commission og Better Business Bureau. Men hvis du ikke har nogen grund til at klage, så disse skridt vil ikke hjælpe dig.
 3. 3
  Få en citron. Få en kendt problematisk telefon, klager 3 gange, blive lukket ud af en kontrakt på grund af din lokale citron ret. Dog vil de fleste luftfartsselskaber og fabrikanter garanti deres telefoner for et år og tilbyde alternativer, hvis du fortsat har problemer.
 4. 4
  Prøv en markedsbaseret fix. Nogle virksomheder såsom Cellplandepot.com og Contractexchange.com.au match ulykkelige mobilkunder med mennesker, der gerne vil tilmelde dig, med en rabat på kurset. Nogle af disse steder er gratis, og andre opkræve en nominel gebyr.
 5. 5
  Kig efter din udbyder til at begrave ændringer servicevilkår med din regning. Ganske ofte udbydere ændre deres service planer, meget af den tid ændringen er en fordel. Det betyder ikke noget, det vil annullere tidligere kontrakt. Læs det med småt på de indsatser, der følger med din regning, vil det betyde, at du har 30 dage (kan variere afhængig af hvor du bor) for at annullere din kontrakt med uden beregning, blot fordi de ændrede kontrakten.
  • Stå af nettet. Hvis du flytter, og kan ikke få den samme serviceniveau som din tidligere placering, så fortæl din tjenesteudbyder. De er ikke juridisk forpligtet til at skære dig løs, men frustrerede forbrugere har rapporteret succes. T-Mobiles og AT & T er at give afkald på Early Termination Fee, hvis du ikke har service i dit område. Dette trin skal måske kontrolleres med deres ingeniører.
  • Hvis du er medlem af den amerikanske Armed Services, og du modtager ordrer til en placering, at virksomheden ikke giver service til, er de forpligtet til at annullere din kontrakt gratis. Husk, er du nødt til at give en kopi af din officielle ordrer. Din base juridiske kontor bør være i stand til at give dig gratis hjælp i arbejdet med virksomheden. De fleste luftfartsselskaber vil tilbyde en militær suspension mulighed også.
 6. 6
  Tvinge dem til at producere den underskrevne kontrakt. Bed dem om at fremlægge en kopi og sende den til dig. Dette trin virker sjældent længere, da de fleste detailhandlere sende deres papirarbejde til lagerfaciliteter og scanne dem ind databaser, så de kan normalt trække op kontrakter og kvitteringer forholdsvis let. Dette trin også virker sjældent, fordi mange luftfartsselskaber har klausuler indbygget i aftaler om, at kunderne ikke behøver at fysisk underskrive en kontrakt, hvis de holder telefonen mere end syv dage eller bruge mere end tredive minutter af airtime - med disse luftfartsselskaber, der opfylder enten kravet den juridiske svarer til fysisk at underskrive en kontrakt.
 7. 7
  Formindsk planen. Som en sidste udvej, skæres tilbage til et absolut minimum udbyderen tillader og slippe nogen dikkedarer, ligesom billede-beskeder. Afhængig af antallet af måneder, du har tilbage, kan dette være billigere end at betale den tidlige opsigelse gebyr, som ofte kan køre op til 225€ per linje. Men på nogle cellulære virksomheder ændrer din plan, selv for at reducere den, kan forlænge den i mindst et år, så gør det math første til at foretage visse det rent faktisk vil spare dig penge.
 8. 8
  Hvis din mobiltelefon sker for at være i navnet på en person, der har for nylig vedtaget væk (ægtefælle, far, mor, administrerende direktør / ejer af din arbejdsplads), kalder luftfartsselskabet for at diskutere dine muligheder. I nogle tilfælde kan kontrakten betragtes som ugyldig, fordi det er i navnet på en afdød person - men i andre tilfælde kan virksomheden kræve, at du åbner en konto i dit navn.

Tips

 • Hvis du er villig til at underskrive en kontrakt med en anden service, der er cellulære udbydere, der er villige til at købe ud af din gamle kontrakt, som regel op til 150€. Credo Mobile, Virgin Mobile, og Boost Mobile er alle virksomheder, der har gjort sådanne tilbud i fortiden og vil sandsynligvis igen i fremtiden - det betaler sig at shoppe rundt.
 • Læs din regning omhyggeligt! Bærere er juridisk forpligtet til at underrette dig om cellulære servicekontrakt ændringer, og de vil forsøge at snige disse ændringer af dig, som regel ved at inkludere dem i småt på regningen i håb om at du ikke vil bemærke. Når du får besked om en kontrakt forandring, har du 30 dage til at afslutte din kontrakt uden straf - det er derfor det er så vigtigt at læse din regning hver måned! Når det 30 dage er gået, hvis du lovligt blev anmeldt på din regning, der er intet du kan lovligt gøre ved det.
 • Sommetider betaler tidlig afslutning gebyr er billigere end at holde telefonen og lever med dårlig service, især hvis du har mange måneder tilbage i kontrakten, og vil pådrage sig en længere kontrakt ved at skifte til en billigere plan. Sure, det er en sok i tegnebogen - men når du betaler, din mareridt er forbi. Efter ovenstående trin kan være en ubehagelig forfølgelse, der spænder over timer, dage endda uger. Hvad er din tid værd?
 • Tænk grundigt, før du underskriver en kontrakt. Hvis du læser denne artikel, chancerne er gode, at du forstår den grundlæggende natur af cellulære service-luftfartsselskaber. Der er virksomheder med alternativer, der ikke kræver kontrakter, samt virksomheder, der tilbyder pay-as-you-go service, og du kan gøre klogt i at overveje en. Disse dybt tilbagediskonterede eller gratis telefoner, der tilbydes af mange luftfartsselskaber stadig komme med en pris, og prisen er en multi-årig kontrakt, så overveje at betale direkte til en telefon og gå med en pay-as-you-go service. Ja, det vil koste mere up front, men det vil sandsynligvis spare dig penge - og hovedpine af at komme ud af en kontrakt - i det lange løb.
 • Forsøg ikke at bruge svigagtige midler til at komme ud af et cellulært kontrakt. Liggende på en virksomhed eller bruge svig for at komme ud af legitime udgifter, såsom at forsøge at gøre dig selv en "besværlig" kunde ved at anmode droppet opkald kreditter til lovlige opkald eller anmode restitutioner for 411 opkald, der var lovlig og korrekt indsendte oplysninger kan helt sikkert få din konto annulleret, men ikke helt på den måde, du havde håbet. Hvis din konto er annulleret, fordi du er et problem kunde, vil ikke kun luftfartsselskabet stadig opkræve dig for tidlig afslutning gebyr, vil de sende dig en regning for de legitime gebyrer, du fejlagtigt har forsøgt at komme ud af - og hvis du forsøgte at bedrage Selskabet ud af en stor sum penge (375€ eller mere), kan de forfølge kriminelle og civile anklager imod dig. Du vil kun ender ønske du ville bare bed prik og betalt ETF!
 • Mindreårige kan ikke tvinges til at overholde kontrakter.
 • Hvis du har en kontrakt med "Ubegrænset natten og i weekenderne", derefter noget at luftfartsselskabet gør, eller ikke gør, for at begrænse antallet af minutter, du bruger i denne periode er en potentiel kontrakt brud på transportørens side. Denne mulighed kunne fungere, hvis du konsekvent får "alle kredse har travlt nu budskaber eller pludselig har dårlig modtagelse på det tidspunkt, ubegrænset service begynder. Vær opmærksom på, at der i disse situationer, at bevisbyrden er på kunden for at påvise, at selskabet bevidst begrænser muligheden for at bruge minutter i løbet af ubegrænset forbrug tider.
 • Nogle luftfartsselskaber tilbyder en sms-tjeneste, der meddeler deres kunder af en kontrakt ændringer. Ring til din udbyder for at finde ud af, om de tilbyder denne service, og bede om at blive placeret på denne tjeneste, hvis de gør. De samme regler gælder som de ovenfor nævnte hensyn kontrakt notifikationer på regninger. Nogle mennesker har endda rapporteret succes med at komme ud af deres kontrakter, fordi de ikke blev sendt SMS meddelelser om kontrakten ændringer. Bemærk venligst, at denne mulighed er helt afhængig af selskabet at foretage ændringer i kontrakten - samt at virksomheden går konkurs at underrette dig om ændringen med en SMS.

Advarsler

 • Ikke alle kontrakter giver gratis roaming. Sørg for at tjekke, før du placerer en langvarig roamingopkald. Hvis det ikke er gratis i din kontrakt, vil det koste dig en formue.
 • Tethering kan være ekstremt dyrt, så sørg for du har ubegrænset data, før du gør det.
 • Nogle luftfartsselskaber vil opkræve dig en heftig tidlig afslutning gebyr, hvis de annullere din tjeneste med "god sag", for eksempel, hvis du ikke betaler din regning. Vær opmærksom, hvis du ikke betaler fuldt ud, kan du blive videresendt til en samling agentur.
 • Kontroller altid Vilkår og betingelser, før du annullerer en kontrakt.
 • Nogle forhandlere debitere dig opad til 300€, hvis du annullerer din kontrakt inden for 120 dage.