Wkudk

Hvordan man laver en video spil i en time med virkeligheden fabrik

Denne tutorial vil guide dig trin for trin i at gøre en skelettet 3d videospil med Reality Factory i forhåbentlig mindre end en time.

Steps

Hvordan man laver en video spil i en time med virkeligheden fabrik. Installer RF på standardplaceringen på et drev rod.
Hvordan man laver en video spil i en time med virkeligheden fabrik. Installer RF på standardplaceringen på et drev rod.
 1. 1
  Hent reality fabrikken.
 2. 2
  Installer RF på standardplaceringen på et drev rod.
 3. 3
  Gå til mappen C: \ RealityFactory \ værktøjer og klik på RFEditPro.exe som er den blå hoved-ikonet i version.75.
 4. 4
  Klik på 'tekstur' fanen under de nye, åbne, gemme ikoner. Vælg en tekstur, som du kan lide.
 5. 5
  Klik på fanen Skabeloner. I værktøjslinjen vil der være 2 ikoner hver med en pil i en kasse. Vælg den mørke blå boks, hvis det ikke allerede er valgt. I afsnittet Skabeloner, klik på cylinderen ikon.
 6. 6
  På højre side af skærmen vil der være parametre for cylinder, der er nedtonet. Klik på 'Tilpas skabelon' for at gøre dem redigerbare. Ændre 'toppen af ​​cylinder x størrelse til 1024 og z størrelse til 1024 også. Ændre bund x og z størrelse til 1024 også. Y størrelse kan til venstre ved 512.
 7. 7
  Klik på 'tilføje aktuelle emne til verdens eller tryk enter. I perspektiv vil du se dit nye værelse
 8. 8
  Hvis du vil flytte rundt på perspektiv, klik og hold venstre museknap nede for at dolly frem og tilbage. RMB vil få dig til at rotere med et fast punkt, og MMB vil tillade dig at panorere vinkelret på visning flyet. Hvis du har et hjul, du kan bruge det til dolly også, selvom LMB har mere præcision.
 9. 9
  Sørg for, at ikonet med den mørke blå firkant er valgt, og klik på pilen ved siden af ordene actmaterial. Rul ned og vælg PlayerSetup
 10. 10
  I værktøjslinjen, klikke på ikonet med vinkelrette pile. Dette er flytningen knappen. I Ortografisk (2D) ovenfra flytte den blå prik, så det er et sted i rummet, hvis det ikke allerede er. Tryk på Enter.
 11. 11
  Gå tilbage til den enhed, og vælg playerstart. Ved anvendelse af samme metode til at flytte som før, flytte den blå prik til lige over jorden i sidebillede og i nærheden af ​​centrum i den ovenfra. Dette repræsenterer bunden af ​​dine spillere fødder.
 12. 12
  På den øverste menu klikker bygge / kompilere. Check 'Preview i Reality Factory', og klik på OK. Klik på OK igen for preview.
 13. 13
  Klik ske to gange, og nyd din skabelse.

Tips

 • Reality Factory er open source og gratis. Det er derfor, jeg brugte den til dette selvstudium. Meget nyere motorer findes, og nogle kan købes meget billigt af studerende. Vidste du, at hvis du ejer de spil Unreal Tournament, Far Cry, Quake eller et væld af andre spil, producenten omfatter motorer / redaktører? Det er hele grundlaget for de Mod fænomener
 • Få at vide alt i RF-mappen. Det har mange komponenter, og flere er meget vigtige i at gøre visuelt flotte spil. Det har også undermapper til organisering medieelementer og scripts. Læs INI-filer i Install mappen de er vidunderlige for en ny person til programmering at udforske lidt logik. De er også hvor du vil finde mange egenskaber såsom sundhed. Også vænne sig til de scripts, de er meget ligesom C + + kun sjovt at læse.
 • Læs docs. Der er et væld af oplysninger om RF og en stor community. stille spørgsmål i de fora, vil folk hjælpe dig ud. Også kigge efter en bog i tutorials afsnittet hedder 'at lave spil med Reality Factory "af Dan Valeo
 • Gør ikke dine niveauer større end 4000 textels, 2000 i positiv retning, og 2k i den negative x & y. Hvis du føler det er stadig for lille, kan du nedskalere spiller skalaen i virksomheden egenskaber kassen.
 • Denne form for kort kaldes BSP. Det står for binære plads partition. Det bliver forældet. Snart efter du føler dig tryg med denne software, hovedet over til Mayaple og hente Maya PLE. Maya er ved at blive branchens standard i polygonal modellering. Med en eksportør tilgængelig på RF site kan du importere dine Maya kreationer til RF ved hjælp af statiske mesh enheder.

Advarsler

 • RF kan ikke lide nogen mellemrum i nogen af sine filnavne. Det betyder ikke sætte det i 'Program Files'.
 • Alle teksturer, som du gør for RF skal være dimensioneret i potenser af 2, så 256x256 eller 512x512, kan 512x256 bruges, men kan give ulige resultater. Husk, ingen mellemrum i det originale bitmap navne, da de overføres til. TXL-fil. Dette vil næsten altid medføre mærkelige resultater.