Wkudk

Hvordan til at fange en Missingno i pokemon rød og blå

Den berygtede Missingno. er en meget stærk Pokemon. I modsætning til populær tro, dog vil det ikke slette dine gemte fil. Missingno. er fint til kamp og endda fange, og det vil blot medføre nogle (muligvis) uønskede grafikfejl. Se »Tips 'for mere info.

Steps

Hvordan til at fange en Missingno i pokemon rød og blå. Sørg for at din figurs navn er "aske" uden anførselstegn.
Hvordan til at fange en Missingno i pokemon rød og blå. Sørg for at din figurs navn er "aske" uden anførselstegn.
 1. 1
  Sørg for at din figurs navn er "aske" uden anførselstegn. Catching Missingno afhænger af at have visse bogstaver i dit navn, og ASH er den nemmeste.
 2. 2
  Gå til Viridian byen og tale med den gamle mand ligger i nord. Da han spørger, om du er i en fart, siger "Nej".
 3. 3
  Efter at have set demonstrationen, flyver straks cinnober ø. Flyver til Fuchsia By fungerer også.
 4. 4
  Surf på østkysten af cinnober ø. Eller, hvis du fløj til Fuchsia City, Surf syd og vest indtil du kommer til Seafoam Islands.
 5. 5
  Når du kommer til cinnober øen, surfe langs kysterne.
 6. 6
  Efter et stykke tid, vil du støde missiningno. Du kan også se 'M, der fungerer lige så godt.

Tips

 • Der er også en chance for, at det vil fremstå som et spøgelse, en Kabutops skelet, eller, og Aerodactyl skelet hvis dit navn ikke er ASH.
 • Missingno. har et meget lavt udgangspunkt statistik, men det har også den højeste Attack stat ud af alle Pokemon i rød og blå.
 • Når du bruger denne metode, vil du få 128 af uanset emne i sjette slot af tasken. Dette er fordi den Pokédex værdi der afgør, om en Pokémon er blevet set, 128, anvendes og er vist som mængden af ​​det pågældende element. For at dette skal virke, behøver du ikke at fange Missingno., Du bare nødt til at støde på det. Du kan besejre den, fange det, eller løbe væk fra det.
   • Den form for Missingno. at du vil støde udnytte dette glitch vil ligne en kasse af pixels i en baglæns L-form, og dens niveau er mellem 0 og 255..
 • Missingno. er sikkert at fange. Det udgør ikke en trussel mod din gemme filen, på trods af hvad du måske læse andre steder. Den værste Missingno. gør, er korrupt din Hall of Fame data og forårsage nogle grafiske forvridninger i slaget skærmen. Dit Hall of Fame kan fastsættes ved at slå eliten 4 igen, og de grafiske fejl kan afhjælpes ved at se på statistik af en legitim Pokemon.

Advarsler

 • Missingno har en 37/100 capture sats. Det vil kun arbejde 37 gange ud af 100. Hvis Missingno. du støder på, er niveau 0, ikke fange det, medmindre du har en ekstra plads i din fest. Hvis det er sendt direkte til pc'en, når du fange det, niveauet 0 Missingno. vil fryse spillet, hvis du forsøger at trække det tilbage. Den eneste måde at løse dette er ved at slippe det. Noget andet niveau Missingno. vil samarbejde med din pc, og kan trækkes tilbage.
 • Du kan handle Missingno ind i den anden generation af spil, Pokemon Guld / sølv / krystal, men det vil blive en generation 2 pokemon oftest tyrouge.
 • Det anbefales kraftigt, og opfordret til ikke at bruge Missingno i Poke'Mon Stadium til Nintendo 64, som han (Missingno), vil atleast næsten helt sikkert ødelægge spillet, indtil spillet er lukket igen efter først at slukke spillet og derefter anden fjerne mindst den Poke 'Mon Game Boy spil.

Ting du behøver

 • Pokemon Rød eller Blå
 • A Pokemon, der kender Fly (ikke nødvendig, men anbefales) og en, der kender Surf
 • Pokemon, der kan stå op til en evt high-nivelleret Missingno.
 • Ultra Balls eller en Master Ball, hvis du ønsker at fange den.
 • Adgang til Cinnabar Island eller Fuschia By