Wkudk

Sådan at slå den første gym leder i Pokémon FireRed og LeafGreen

Dette er for alle, der er nyt at spille Pokemon Fire Red / blade grøn og har brug for hjælp i at vide hvordan man kan slå den første gym leder af spillet. Det er faktisk ikke så svært. Alt du behøver er et par specifikke Pokemon der er i din rækkevidde, så fortvivl ikke. Brocks Pokemon er både Rock / jord typer, med det første skal være en Geodude på level 12, og den anden er en Onix på niveau 14..

Steps

Sådan at slå den første gym leder i Pokémon FireRed og LeafGreen. Først og fremmest, du har brug for at komme igennem Viridian skoven, og du skal også være i tin byen for at være i stand til at kæmpe Brock.
Sådan at slå den første gym leder i Pokémon FireRed og LeafGreen. Først og fremmest, du har brug for at komme igennem Viridian skoven, og du skal også være i tin byen for at være i stand til at kæmpe Brock.
 1. 1
  Først og fremmest, du har brug for at komme igennem Viridian skoven, og du skal også være i tin byen for at være i stand til at kæmpe Brock.
 2. 2
  Så har du brug for at se, hvad pokemon du har.
  • Hvis starteren, du valgte fra Pallet Town var Squirtle eller Bulbasaur, så skal du være i god form, så længe Squirtle kender Bubble (lv 7), eller Bulbasaur kender Vine Whip (lv 10).
  • Hvis du vælger Charmander, har du måske en hårdere tid at slå Brock. Dog kan Charmander gøre noget ok med sin glød angreb. Men hvis du har Charmander, kan du ønsker at læse videre. Eller du kan træne Charmander til Lv.13, når det lærer Metal Claw. Hvilket er en Steel typen flytte, og derfor er supereffective at rocke typen pokemon.
  • Du kan slå Brock temmelig nemt ved at fange nogen af ​​disse anførte Pokemon, der er tilgængelige i spil: Mankey, Nidoran (mand eller kvinde) eller Caterpie / Metapod. mankey og begge Nidoran er placeret på den rute der er slukket til venstre side af skærmen, når du er i Viridian City (Route 22 på vej til Victory Road). Hold efter denne vej indtil du kommer til et plaster på et græsareal. Men Caterpie og Metapod nemt fanget i Viridian Forest. Det er en god idé at fange en Caterpie over en Metapod, da Caterpie mindste kender tackle, hvor vilde Metapod kun kender hærde.
 3. 3
  Hvis du fanget Caterpie, træne den til lv. 10.. Hos lv. 7 vil det udvikle sig til en Metapod og lære Harden, men på lv. 10 det udvikler sig til den afsluttende fase, Butterfree, for at lære Forvirring, en magtfuld angreb for et så lavt niveau, der vil hjælpe med at besejre Brock. Forvirring er ikke super-effektiv mod Brocks Pokemon, men det vil beskæftige en betydelig mængde af skader..
  • Hvis du fanget Mankey, træne det for et lille stykke, indtil det ved Karate Chop (lv 11). Dette er en kæmpe typen bevægelse, der er super effektiv mod Brocks Pokemon, så du bør være i stand til at vinde med det.
 4. 4
  Hvis du har problemer med Brocks Onix kun bruge tid hæve mankey til lv. 9 - det vil lære Low Kick. Dette træk er nyttigt, fordi det tungere fjenden, jo større skaden. A lv. 10 Mankey kan tegne Brocks lv. 14 Onix i 2 omgange.
  • Nidoran ikke kan fanges, indtil du når rute 3 til højre for Tin City som modsætning til Pokemon Red, hvor Nidoran kan blive fanget i græsset af Route 22.
 5. 5
  Nu er du klar til at kæmpe Brock og vinde din første skilt. Bare gå til Gym i Pewter City, slog den første træner derefter står Brock. (Sørg for dine Pokemon har fuldt helet, bare for at være sikker).
 6. 6
  Få en "tm". Når du slår Brock, vil han give dig en TM (teknisk Machine), der giver dig mulighed for at undervise en af ​​dine Pokemon flytningen, Rocktomb. Det er en god rocktype bevægelse, der sænker modstanderens fart på kontakt.
 7. 7
  Nu kan du gå på din vej mod mt. Moon som går til Cerulean City og fortsætter videre med resten af ​​dit eventyr.

Tips

 • Kontroller, at alle dine Pokemon er mindst på niveau 9 eller deromkring. Level 10 og over anbefales.