Wkudk

Sådan fange den legendariske hunde i pokémon FireRed og LeafGreen

Mens du spiller Pokemon Fire Red eller Leaf Green, kan du spekulerer på, "Hvordan kan du fange Entei, Raikou og Suicune når de altid køre væk fra dig?" Tja, det er overraskende enkel under de rette betingelser.

Steps

Sådan fange den legendariske hunde i pokémon FireRed og LeafGreen. Få det i din Pokédex.
Sådan fange den legendariske hunde i pokémon FireRed og LeafGreen. Få det i din Pokédex.
 1. 1
  Få det i din Pokédex. Dette er den mest nyttige ting du kan gøre. Handel en med en ven eller vente, indtil den dukker op tilfældigt på din post-game eventyr.
 2. 2
  Pisk elite fire, national pokedex ikke påkrævet.
 3. 3
  Forberedelse til at fange dem: De første Pokémon i dit parti skal være en, der har evnen til at bruge Shadow Tag, såsom Wobbuffet. Du er nødt til at forhindre den legendariske undslippe. Alternativt kan du bruge en Crobat der kender Mean Look eller et Sudowoodo der kender Block. Du kan også bruge Dugtrio (han har Arena Trap). Sørg for at denne Pokémon er mindre end level 50.
 4. 4
  Finde dem er temmelig let. Find en rute med masser af græs og svage Pokemon. Et sted nær Tin City er en god satsning. Gå ind i din valgte rute og kontrollere Pokemon placering med din Pokédex. Hvis det siger, det ikke er der, gentag. Hold gøre dette indtil den er i den samme rute som dig. Det er et spørgsmål om held og vedholdenhed (Bemærk at i Diamond, Pearl og Platinum, der er en Pokétch app (Mærkningen kort), der forenkler processen med at gøre dette).
 5. 5
  Gem før du støder på det. Lagring betyder, at du kan prøve igen. Hvis det kører væk eller besvimer, kan du starte forfra og holde udkig efter det.
 6. 6
  Kæmper det. Når du er klar, skal du gå se efter det. For at gøre tingene lettere kan du bruge en Max frastøde, men dette kun virker, hvis din bly pokemon er på samme niveau som den legendariske, ved 50. 49 er også OK. Dette vil kun være med til at spare tid, da det vil gøre det legendariske Pokémon mere almindeligt, hvis det er i dette område. Når du har mødt den, den første ting du skal gøre er at stoppe det kører. Hvis du bruger Wobbuffet, har du allerede gjort dette, men ellers bruge Block eller Mean Se, før det har en chance for at køre. Når det er fanget, bliver det en normal legendariske kamp. Whittle dets sundhed væk med False Swipe eller andre sikre bevægelser bevæger indtil det er på meget lavt helbred. Derefter kaste Ultra Balls på det ubønhørligt. Til sidst vil du fange den.
 7. 7
  Hvis du har en master ball, bruge det. Brug af Master Ball er den enkleste måde at fange den. Når du har mødt det, glem alt om fældefangst det eller sænke sin sundhed, straks kaste Master Ball. Dette er en garanteret metode til at fange din legendariske hund.
 8. 8
  Du kan bruge denne metode til at fange latios, Latias, mesprit, cresselia etc. Samt.

Tips

 • Hvis du vælger Squirtle, vil du møde Raikou. Hvis du vælger Charmander, vil du møde Suicune, og hvis du vælger Bulbasaur vil du møde Entei. Holde dette i tankerne, når du vælger din legendariske fange team.
 • Du kan også bruge en Pokémon, der har en evne eller bevægelse, der fælder hunden og flytningen Taunt. Hvad ville du gøre, er at bruge Mean Look på det, så efter at brugen Taunt, så det ikke kan bruge Roar. Du ville have til at bruge Taunt en hel del gange, men det blokerer dem fra brølende dig væk.
 • Sørg for at du har så mange Ultra Balls, du kan bære / har råd til.
 • Du skal slå Elite Four først.
 • Lammelser, sover og Poison flytter gør Pokémon lettere at fange.
 • Hvis du bruger Sudowoodo for at bruge Block, sørg for at det er i besiddelse af en Quick Claw, så du får ramt først.
 • Har masser af Max Afviser eller et Pure Røgelse.
 • Prøv at holde sig til rute 1 og bruge en Wynaut / Wobbuffet, som kender Shadow Tag, der er på et niveau mellem 35 og 40 år. Brug Max Afviser, gå / løbe / ride rundt på græsset mens gå ind og ud af ruten, hvilket er nyttigt overvejer hundene ændre position, hver gang du går gennem en anden rute. Efter lidt tid, vil du finde Entei / Suicune / Raikou.
 • kaste Pokeballs ved pokemon. nej alvorligt, ingen grund til at skade eller status effekt dem. Bare holde smide Pokeballs, jeg fangede alle mine pokemon med denne metode.

Advarsler

 • Lagring mens du og de Pokémon er i samme rute vil ikke fungere. Så snart du starter dit spil igen, vil Pokémon blive placeret andre steder.
 • Prøv ikke at forgifte eller brænde hunden, som det kunne besvime af sine sår.
 • Selv hvis du magisk formår at fastfryse hunden, kan det stadig løbe væk (og vil løbe væk).
 • Lad ikke hunden brug Roar, fordi du bliver nødt til at starte fra en tidligere redning. Når de bruger Roar de gør du køre væk, så da Pokémon er gået så hvis du kørte eller gøres hunden besvime.
 • Gem spillet før kæmper den legendariske hunden bare i tilfælde det besvimer eller anvendelser ROAR under kamp.