Wkudk

Hvordan til at producere og skrive dansemusik

Få din fineste sko onto dansegulvet, fordi den nyeste elektroniske musik kommer snart! Med denne guide vil du lære at skrive dansemusik og producere det.

Steps

Hvordan til at producere og skrive dansemusik. Beslut hvilken type musik, du ville lytte til.
Hvordan til at producere og skrive dansemusik. Beslut hvilken type musik, du ville lytte til.
 1. 1
  Beslut hvilken type musik, du ville lytte til. Den eneste måde at gøre dette på er at lytte til en stor mængde af forskellige musik, indtil du finder lyd eller stil, som du kan lide mest. De vigtigste Trance, House, Drum n Bass, Garage, Hip Hop, UK / Glad Hardcore og meget mere. og andre helt forskellige typer af undergenrer til. Må ikke være begrænset af genrer og hitlister kigge efter nye kunstnere og eksperimentere.
 2. 2
  Start med dit beat. Rytmen holder sangen sammen og styrer hvor god musikken er. For at gøre et godt beat, lytte til danse musik og forsøge at udvælge de egenskaber trommer alene. Dance musik er næsten altid i 4/4, såsom Galvanize af The Chemical Brothers, hvor de smide i en 2/4 bar hvert par instrumentale foranstaltninger. Hi hat lyder godt med lige ottendedele eller sekstendedele. Lilletromme bruges til accent og syncopate rytmen. Prøv at bruge elektroniske snare og holde sig væk fra klappe, fordi der bruges meget i hip-hop.
 3. 3
  Udtænke bassline. Dansemusik er baseret på gentagelser og som regel starter med iørefaldende bassline. Den bassline kan også være en rytme på en akkord progression, som du gør.
 4. 4
  Begynd lagdeling. Jo længere du fremskridt i sangen mere handling der bør være. Normalt nogle lag er rytmer på akkord progression, andre er de samme note eller riff spillet igen og igen på trods af progression.
 5. 5
  Lytte til, hvordan musikken lyder. Hvis noget lyder ikke rigtigt, så er det op til dig at regne ud hvorfor det lyder ikke rigtigt. Al musik er baseret på teori og den samme teori er blevet brugt over 400 år siden. Grunden til at studere teori er at lære om, hvad musikere fra fortiden opdaget af sig selv.
 6. 6
  Når du føler at du har en cool klingende sang derefter arbejde på at få ændret midways gennem sangen. Du kan tage ud trommer og bas til at forlade en streng riff eller du kan have en cool slå play alene. Også, kan du ændre typografier helt. Som jeg nævnte før dette er din sang. Du er nødt til at være den kreative én.
 7. 7
  Gør lyrics hvis du vælger at. Lyt til dine yndlings dans sange. Du ønsker måske at rap eller gøre to linjer der rimer og lyd cool at gentage i visse dele af sangen. Du kan også gøre det i en rock-format med et vers og et omkvæd. Endelig kan du tage ud af dine 40-årig børnerim eller yndlings Robert Frost digt og læse eller synge den! Det er op til dig.
 8. 8
  Producere sangen. Find nogen, der kan optage musik eller få det på en computer, medmindre du kan gøre det selv. Så gør sidste hånd just in case der er nogle fejl. Så kan du få en officiel pladeselskab ved at sende nogle demoer af sange til at give dem. Du er nødt til at lære den forretningsmæssige side af musikken for at få succes, så tjek de eksterne links.

Tips

 • Vær tålmodig. Udviklingen i retning af en kvalitet slutprodukt sker gradvist, og normalt ikke forekommer i en kort span af tid. At være involveret i andre aktiviteter uden for produktionen ofte hjælper med at undgå den frygtede "skriveblokering blok".
 • Har andre lytte til din musik og tilbyde deres meninger og kritik. Personer, der er musikalsk uddannet vil normalt tilbyde den mest værdifulde råd.
 • Vær kreativ og tro på dig selv! Alle kan skrive en sang, det tager bare praksis og tid til at blive bedre til det, som det gør med enhver færdighed!
 • Sørg for at du bruger noget mere end din fabrikken computerens højttalere til at skrive dine spor. Normalt endda et par ørepropper har en bredere vifte af lyd og lader dig korrekt bedømme forholdet mellem bas til diskant.
 • Kritik og ros er begge værdifulde i vurderingen af ​​de stærke og svage punkter i et stykke musik.

Advarsler

 • Må ikke give op. Uanset hvad du gør, ikke give op. Musik kræver perfektion, og hver fejl skal redone, så det kan tage dage eller uger at få det rekord-værdig.

Ting du behøver

 • Keyboard (enten standard PC eller MIDI)
 • Optager eller fløjte
 • Computer
 • Software (prøver / VST'er, komponere ansøgning)
 • Mixer