Wkudk

Sådan aktiveres en erstatning Verizon Wireless telefon

Nødvendigt at aktivere en erstatning Verizon Wireless telefon? Her er hvordan man kan gå gennem processen.

Steps

Sådan aktiveres en erstatning Verizon Wireless telefon. Overfør dine oplysninger.
Sådan aktiveres en erstatning Verizon Wireless telefon. Overfør dine oplysninger.
 1. 1
  Åbne pakken. Verizon skal sende dig en erstatning telefon via mail. Åbn forsigtigt kassen og ikke smide det væk - du skal bruge den til at sende tilbage din defekte telefon. Tag din udskiftning telefonen ud af alle sine emballager.
 2. 2
  Overfør dine oplysninger. Brug Verizons Backup assistent til at overføre dine kontakter, apps, fotos og andre medier til din nye telefon. Bare rolig, det er gratis.
 3. 3
  Ryd den gamle telefon. Slet alt fra din gamle telefon, herunder e-mails, tekster, opkald, fotos og applikationer. Så gør en "hard reset" - det vil returnere oplysningerne på telefonen til den tilstand den var i, da du først har købt den. Du bør være i stand til at finde valgmulighed under Indstillinger eller Privacy, det kunne hedde noget som en "fabrik nulstilling." Hvis du ikke allerede har nulstillet den, sikkerhedskoden er de sidste 4 cifre i dit trådløse telefonnummer. Efter en hard nulstilling, skal du fjerne hukommelsen SD-kort (hvis relevant) fra den og sætte kortet i din nye telefon. Du har måske at skifte batteriet fra din gamle telefon til din nye telefon så godt.
 4. 4
  Aktiver din nye telefon. Dette kan opnås på et par forskellige måder. Start fra toppen og arbejde ned på listen, hvis du har problemer.
  • Tast * 228, og tryk Send. Tryk på 1, og følg anvisningerne. (Hvis du er en forudbetalt kunde, tast * 22.898 og tryk på 2.)
  • Download PDF vejledning. Verizon har downloades instruktioner til specifikke telefoner til rådighed.
  • Brug en fastnet eller låne en andens telefon at kalde Verizon kundesupport på (800) 922-0204. Følg menupunkterne for at aktivere din nye telefon. Sørg for at du kender dit Verizon telefonnummer, før du ringer.
  • Gå til en Verizon butik. Som en sidste udvej, kan du gå ind i en Verizon butik og få dem gennemføre hele processen for dig uden ekstra beregning.
 5. 5
  Test den nye telefon. Når din nye telefon er aktiveret, foretage et opkald på den for at sikre, at alt fungerer korrekt. Prøv at sende en tekst så godt.
 6. 6
  Box op den gamle telefon. At fuldføre processen, skal du sende din hedengangne ​​telefonen tilbage til Verizon. Placer telefonen i den markante "Certificeret Ligesom New erstatning Device", og vedhæfte den vedlagte returmærkat. Du skal sende den gamle telefon tilbage om fem dage eller mindre efter at have modtaget erstatning. Hvis du ikke returnerer den gamle telefon, vil Verizon opkræve dig for de fulde omkostninger ved udskiftningen. Kun returnere telefonen - holde alle de tilbehør, det fulgte med, inklusive batteri og eventuelle USB-kabler.

Tips

 • Hvis du holder løbe ind i problemer, tage de gamle og nye telefoner (samt shipping boks) til en Verizon Wireless butik. En tekniker kan gøre hele processen for dig i butikken.

Ting du behøver

 • Gamle telefon
 • Udskiftning Phone
 • Shipping Label (s)