Wkudk

Sådan finder IMEI-nummeret på en mobiltelefon

Under din mobiltelefon eller tablet stjålet er ikke bare en dårlig dag i zoo, det potentielt kompromiser din sikkerhed og tryghed. Takket være FCC (tilbage i en alder af dinosaurerne, de tidlige 80'ere), elektronisk Serienumre blev skabt for at give en unik identifikation til mobile enheder. Siden da har brugen af ​​mobile enheder eksploderede og elektronisk serienummer, skinner blev IMEI (International Mobile Equipment Identity) og MEID (Mobile Equipment ID-en super sæt af IMEI) i dag.

Hvis en telefon, iPad eller anden mobil enhed bliver stjålet, kan luftfartsselskaber i nogle lande sortliste IMEI-eller MEID så tyven ikke kan bruge telefonen i enhver kapacitet (uanset om eller ej SIM-kortet er blevet udskiftet). Det er et tal, du bør holde på filen, på et sikkert sted, hvis behovet nogensinde opstår. Vi viser dig et par tips om, hvordan du gør dette.

Steps

Sådan finder IMEI-nummeret på en mobiltelefon. Gå til skiven skærmen på din telefon.
Sådan finder IMEI-nummeret på en mobiltelefon. Gå til skiven skærmen på din telefon.

Tastatur metode

 1. 1
  Ringe til det i de fleste telefoner har en meget enkel nøgle-in metode til at hente IMEI / MEID numre:. Indtaste en 5-cifret string-* # 06 #-og nummeret vil blive vist på din telefon.
  • Dette er ikke sandt for alle luftfartsselskaber eller telefoner. For eksempel en iPhone på AT & T-nettet, mens returnerer MEID nummer, en iPhone på Verizon netværk ringer nummeret og når en optagelse, der siger, "Dit opkald ikke kan afsluttes som ringet op." God ting der er andre metoder!
 2. 2
  Gå til skiven skærmen på din telefon. På tastaturet, skal du indtaste * # 06 # uden mellemrum, som vist:
 3. 3
  Kopier din IMEI. IMEI vises som du ringer den endelige karakter, og skal ringe til oplysninger automatisk uden at du behøver at ramme dial eller sende.
  • Overvej at tilføje * # 06 # som en telefonkontakt. På den måde behøver du ikke at slå det op igen!

Batteriet metode

 1. 1
  Tænd telefonen helt slukket. Som med alle elektroniske enheder, er det altid bedst at lukke ned, før du begynder at rode rundt indmaden. Det er tvivlsomt, at telefonen vil give dig et ryk, men du kan fritz ud telefonen nemt, og så hvad godt ville der være i at have dit IMEI?
 2. 2
  Fjern låget på bagsiden. Skub bagsiden åbne forsigtigt, og fjern batteriet.
 3. 3
  Find IMEI. Kig i tomt batteri slot til en white label bemærke IMEI (markeret med gult her). Det bør være 15 eller 17 cifre, undtagen et par skråstreger, og må ikke indeholde bogstaver. Kun de første 15 cifre er nødvendige.

iPhone og iPad

 1. 1
  Tryk på Indstillinger. Dette vil åbne vinduet Indstillinger, hvor du kan indstille og se alle dine præferencer.
 2. 2
  Gene ral Gene>. Du vil blive vist en liste over alle de grundlæggende oplysninger om din pad eller tablet. Tryk på About feltet fremhævet på iPhone nedenfor:
 3. 3
  Find din MEID. Rul ned på information liste, der fortæller dig om dine sange, videoer, fotos, etc. mod bunden, vil du se Meid og til højre for det, en 14-cifret nummer. Dette er din MEID. Nedenfor på en iPad:
 4. 4
  Kig på iTunes. Tilslut din iPhone til computeren og starte iTunes.
 5. 5
  Find din telefon. Det vil blive noteret på den venstre kolonne under overskriften Enheder. Øverst kan du se et billede af din telefon, sammen med dit navn, stilling, softwareversion, serienummer og telefonnummer.
 6. 6
  Klik på dit telefonnummer. Når du klikker på dit telefonnummer i iTunes, vil det skifte mellem dit nummer og din MEID.

Android

 1. 1
  Brug drejeknappen metoden. Fra telefonens tastatur, skal du indtaste * # 06 # og IMEI vises.
 2. 2
  Kig under batteriet. Ligesom alle telefoner med en tilgængelig batteri er IMEI placeret på en etiket nedenunder.
 3. 3
  Kig i indstillingerne. Fra startskærmen. Tryk på Menu og derefter Indstillinger Menu,> og derefter Om telefonen, og derefter status Dit IMEI (eller IMSI) vil blive placeret på den resulterende skærm.

Motorola iden-enheder

 1. 1
  Tænd telefonen. Power up din telefon og gå til opkaldsskærmen. Tryk på følgende nøgle sekvens i hurtig rækkefølge: # * [menu] [højre pil]. Prøv ikke at holde pause eller blive hængende.
 2. 2
  Find din IMEI. På enheder med SIM-kort, skal du rulle ned, indtil du ser IMEI / sim-id, og vælg Enter. Herfra kan du vist dit IMEI-, SIM, og på nogle enheder, din MSN. De første fjorten cifre vises, den femtende er altid en 0.
  • På ældre enheder uden SIM-kort:
  • Fortsæt med at ramme [højre pil]-tasten, indtil du ser IMEI [0] på skærmen. De første syv cifre vises.
  • Hit menutasten og derefter på "soft key" under "næste" for at vise de næste syv cifre. Den femtende og sidste ciffer er oftest en 0.

Tabt eller stjålet telefon

 1. 1
  Find den originale emballage til din mobile enhed. Må ikke bekymre dig om hæftet, se efter feltet.
 2. 2
  Find stregkodeetiketten fast til din boks. Det kunne have været placeret over åbningen til at fungere som en tætning.
 3. 3
  Kig efter IMEI. Det skal være tydeligt mærket og normalt angives sammen med stregkode og serienummer.

Tips

 • Skriv dit IMEI ned, før telefonen bliver tabt eller stjålet.
 • Hvis din mobiltelefon bliver stjålet, kan du ringe eller gå til det nærmeste servicecenter på dit mobile netværk og give, at IMEI nummer til personale til at spærre din telefon.
 • Ikke alle telefoner har et IMEI-nummer. I øjeblikket er det på al GSM-og UMTS-mobiltelefoner almindeligvis findes i Europa, Asien, Afrika, Australien, og i stigende grad i Europa. AT & T & T-Mobile er de store amerikanske luftfartsselskaber anvender GSM med IMEI numre, men der er et stigende antal regionale transportselskaber, som skifter til GSM som Centennial Wireless, Highland Cellular, Dobson Cellular for at nævne et par stykker. Verizon og Sprint telefoner vil generelt ikke have IMEI numre, men snarere Meid numre-medmindre de har en dual-mode modul til oversøisk brug. De fleste forudbetalte og ikke-kontrakt-telefoner i Europa ikke har IMEIs, det samme gælder for engangs-telefoner over hele Europa, Asien og Afrika.
 • Hvis du er sydafrikanske, er du forpligtet ved lov til at anmelde tyveriet til din tjenesteudbyder, og til politiet (enten SAPS eller din lokale Metro Police). Den vil blive blacklistet tværs af alle net, så det ikke kan bruges til kriminelle aktiviteter. Hvis det genfindes, er det muligt at fjerne fra den sorte liste det forudsat, at du har bevis for ejerskab.

Advarsler

 • Blokering en stjålet eller tabt telefonen via IMEI vil afskære al kommunikation mellem din telefon og din udbyder, hvilket gør det umuligt for telefonen, der skal inddrives via sporing. Kun gøre dette som en sidste udvej, hvis din telefon indeholder følsomme oplysninger.
 • Nogle tyve erstatte IMEI antal telefoner, de stjæle med IMEIs af andre enheder. Hvis du har købt en telefon fra nogen eller et sted, du ikke helt tillid til, så prøv at forske, hvorvidt din formodede IMEI faktisk går med denne model af telefonen.