Wkudk

Hvordan man kan stoppe at blive bange efter at have set skræmmende film


Steps

Hvordan man kan stoppe at blive bange efter at have set skræmmende film. Husk, at det ikke er virkeligt.
Hvordan man kan stoppe at blive bange efter at have set skræmmende film. Husk, at det ikke er virkeligt.
 1. 1
  Husk, at det ikke er virkeligt. Det er meningen at skræmme dig, og husk, at det er bare et trick, det er ikke ægte! Du er ikke mindre sikker end du var før.
 2. 2
  Se noget fredeligt, sjove, eller rart bagefter. Ligesom 50 First Dates, eller The Wedding Planner, eller en chic-flick!
 3. 3
  Husk, filmindustrien investeret mange kræfter i at gøre deres film troværdigt. Bare holde huske de er skuespillere og skuespillerinder, og intet fælt kan eller gjorde virkelig ske, så prøv at forestille direktøren pludselig råben cut! Så da skuespiller / skuespillerinde tage fra deres maske og sige "Hvad dælen. Hvad nu?" Det hjælper dig til at indse, at det hele bare er gjort op.
 4. 4
  Efter filmen tænke på alle de falske og ikke skræmmende ting i filmen.
 5. 5
  Tænk på noget positivt eller noget du laver den næste dag.
 6. 6
  Gør en aktivitet for at få dit sind ud af det. Hæng ud med en ven, eller være omkring familien.
 7. 7
  Tal om filmen, da det virkelig hjælper. Prøv at påpege, hvordan det er umuligt, og hvis de skræmmende ting fandtes, hvorfor skulle de ramme dig i særdeleshed?
 8. 8
  Forestil dig den skræmmende scene igen og igen i dit sind. Hver gang, gøre scenen mindre skræmmende. For eksempel, morderen måske bare sprang ud af noget, hvor og dræbt nogen. Tænk på, når morderen stak den person. Næste gang, gør dem være stikke dem med en pind, næste gang de kan være cat kampene osv. Hver gang bare gøre det sjovere. Pretty snart vil det være sjove! Du vil ikke blive bange overhovedet. Gør dette med hver skræmmende scene, har forladt dig bange. Næste gang du ser film, kan du være griner dit hoved, mens alle andre ryster i frygt!
 9. 9
  Hvis filmen er på DVD, så prøv at se de bag-kulisserne specielle funktioner. Du vil opdage, at se, hvordan filmen blev lavet, vil tage en masse væk fra dens scariness.
 10. 10
  Også når det synes uhyggelig gøre grin af filmen med en ven. "Oh yeah tale med tilfældige uhyggelig fremmed i et trenchcoat iført en sort hat-Han vil være soooo nice!"
 11. 11
  Når de siger skræmmende film er baseret på en virkelig historie, det er ikke sandt, de siger bare, at for at skræmme dig endnu mere.
 12. 12
  Tænk på de psykologiske grunde til, at bestemt film skræmt dig. Det vil minde dig om, at det hele er i dit hoved.
 13. 13
  Husk, at noget som hvad der skete med de tegn, der er sket for dig før. Hvorfor skulle det ske nu? Hvorfor skulle zombier pludselig eksistere lige efter du har set et zombie-film og ikke før? Og hvorfor skulle de zombier eller monster bare så tilfældigvis i din by?

Tips

 • Husk det handler om sindet, hvis du tror på dig selv "Jeg er virkelig bange!" derefter 'tilfældigvis' ting begynder at ske, som skygger vises, alt sammen fordi din tankegang det, og dit sind spiller tricks.
 • Nogle gange er det bedst at se en skræmmende film i løbet af en god dag. Dette vil hjælpe med at forhindre dig i at være så bange, som du normalt ville være om natten eller under et tordenvejr.
 • Husk det er ikke reel. Hold fokus på det faktum, at det er et manuskript, skrevet af en anden, ved hjælp af deres fantasi. De skuespillere og skuespillerinder hovedrollen i filmen bare handler ud dele af en fiktiv fortælling.
 • Vid dette: når en skuespillere eller skuespillerinder er i en skræmmende film, de nyder det! De tror på det som de endelig komme til at være ekstrem. Løb og skrige hele tiden gerne spille tag som kid (Børn skrige en masse i dag i hvert fald), og skjule fra de dårlige fyr er ligesom at spille "gemmeleg" som barn. De tror, ​​det er bare for sjov. Det er derfor, du bør også!
 • Må en søgning på internettet om de vigtigste aktører i filmen. At vide om dengang, og erkender, at de aldrig blev spist mine zombier hjælper med at huske, at de er bare mennesker.
 • Tænk på glade, sjove ting at gøre med familie eller venner kommer op i dit liv til at se frem til.
 • Husk, at disse ting ikke ske i det virkelige liv, for eksempel: ". Nogen trak min arm til at ramme mig med det" Hvornår har du hørt nogen sige Det sandsynligvis aldrig sket.
 • Hvis du er bange under filmen, synge en rigtig dum sang virkelig roligt til dig selv, mens noget freaky foregår, ligesom synger enhjørning sang som den slyngplante dræber nogen. Du kan ikke hjælpe, men grine.
 • Prøv at forestille sig, at en person, du ser op til, eller nogen virkelig stærk er der, og forestille dem tævede uhyret. Det rent faktisk virker.
 • En anden måde er at forestille sig, det kommer ud af et eller andet sted, stå op, gå hen til den, se på det tomt (eller blive vred på det for at genere dig) fortælle det til at gå væk og holde op at være et skadedyr, eller forestille dig dræbe det. Ligesom med ovenstående, er den eneste con du kan blive afhængige.
 • Bagefter søge på YouTube for foretagelse af!
 • Se spoofer af dem på Youtube. Ligesom Scary Movie Series. Eller Annoying Orange på Saw.
 • Se dem viser, hvor de viser, hvordan de gør skræmmende kostumer og sådan i film, vil det hjælpe dig med at forstå alting bedre.
 • Lyt til beroligende musik, mens en skræmmende scene tændes.
 • Søg Funny Scener og se det. du vil nyde det i stedet for at blive bange

Advarsler

 • Husk: Du behøver ikke at se det. Kun se det, hvis du ønsker det.