Wkudk

Hvordan til at tjene penge ved hjælp af facebook

Facebook er ikke en hemmelighed penge bunke bare venter på at blive fundet, men det kan være en pålidelig kilde til ekstra indkomst med noget arbejde, og en klog strategi. Læs nedenstående trin for at lære at tjene penge ved hjælp Facebook.

Steps

Hvordan til at tjene penge ved hjælp af facebook. Gøre store stillinger.
Hvordan til at tjene penge ved hjælp af facebook. Gøre store stillinger.

Det grundlæggende

 1. 1
  Gøre store stillinger. Grundlaget for enhver vellykket plan om at tjene penge med sociale medier er godt indhold, og masser af det. På Facebook, betyder, at en strøm af interessante links, billeder og opdateringer hver dag.
  • Søg efter en niche, og fyld den med kvalitetsindhold. Det behøver ikke at være en niche ingen andre er at udfylde, men det skal være specifik nok, at det er tydeligt at den tilfældige observatør. For eksempel, måske du vil sende indhold til katteelskere, mødre, eller personer med en bestemt politisk tilhørsforhold. Hvis du planlægger at markedsføre et produkt til din konto, skal du sørge for at linke produktet til dine indlæg i nogle måde.
  • Overveje at åbne op en anden Facebook-konto, og holde dem adskilt fra din personlige konto. Brug denne konto til dine indlæg, og linke dem på din personlige Facebook-konto for at lade folk vide om dem. Afhængigt af de metoder, du bruger, kan du endda overveje at bruge flere ekstra konti.
  • Giv det tid. Lad din konto opbygge renter over tid ved fortsat at levere frisk og relevant indhold hver dag.
 2. 2
  Foretag en forpligtelse til at tjene. Den eneste måde at pålideligt tjene penge ved hjælp Facebook er gennem vedholdende arbejde. Ligesom ethvert job, er at fastsætte en tidsplan og holde sig til det nøglen.
  • Organiser. Uanset hvilken strategi, du planlægger at forfølge, vil du sandsynligvis nødt til at tage sig af flere ting hver dag for at gøre det arbejde for dig. Planlægge ordren og tidspunkter du vil gøre dem i forvejen.
  • Mætte dit marked. At tjene penge med Facebook er mere et tal spil end noget andet. Da markedsføring på Facebook koster intet undtagen tid, kan du markedsføre så meget som du ønsker - selv til et punkt, der ville være uoverkommeligt dyre nogen anden måde - og lad de procentsatser og statistik arbejde deres magi én krone ad gangen.
  • Tilføj aggressivt. En af de bedste måder at øge antallet af personer der kigger på din side er simpelthen at tilføje folk som venner, så ofte du kan. De fleste vil ikke acceptere, men nogle vil.

Tjene penge gennem affiliate reklamer

 1. 1
  Find et affiliate program. Affiliate programmer giver dig et unikt id og marketingmateriale, og derefter betale dig en kommission baseret på, hvor meget forretning du genererer.
  • De fleste websteder, du har hørt om at tilbyde et sådant program. Da der er ingen omkostninger til webstedet for at lade du gør dette, kan praktisk taget nogen blive en affiliate for så mange steder, som de ønsker.
  • Start med velkendte mærker. Amazon tilbyder en konkurrencedygtig affiliate program, der betaler en procentdel af ethvert køb en person gør efter at have klikket igennem fra dit indlæg, selvom det ikke er noget, du annonceret. Apples iTunes-program har et affilieret program.
  • Tilføj i mindre programmer. Selvom mindre tilbøjelige til at generere penge på en given dag, kan du sprede og gradvist øge din affiliate indtægter ved at tilbyde en bred vifte af reklame tjenester til mange forskellige virksomheder.
 2. 2
  Tilmeld dig. Når du har besluttet at markedsføre en virksomhed som partner, søge på virksomhedens hjemmeside og udfyld de krævede formularer. Dette bør altid være gratis, og normalt kun tager nogle få minutter.
  • Må ikke nogensinde betale for at blive en affiliate.
 3. 3
  Tilføj konti. Lav en Facebook-konto for hver affiliate program eller en gruppe programmer, du tilmelder dig. Dette giver folk mulighed for at følge dine sider er baseret på de ting, de er interesseret i, snarere end at skulle tilmelde dig en side fuld af alle forskellige slags annoncer.
  • Som tidligere nævnt kan du bruge din primære konto til repost ting fra de andre konti med jævne mellemrum, udsætter disse sider til publikum, du har bygget.
 4. 4
  Fremme dine programmer. Foretag stillinger til hver af dem dagligt, og vedligeholde dine konti kræsent. Med lidt held og en god central konto med en masse tilhængere, vil dine affilierede konti begynder at få tilhængere så godt. Når nogen klikker dine indlæg og køber noget fra en af ​​dine datterselskaber, tjener du penge.

Tjen penge med en e-bog

 1. 1
  Skriv en e-bog. E-bøger er blot bog-format publikationer, der distribueres elektronisk, snarere end trykt på papir. Fordi der er dybest set ingen omkostninger til at offentliggøre en e-bog, kan stort set enhver med en ide at gøre det.
  • Tag det nemt for dig selv. I modsætning til et papir-og blæk bog, din e-bog ikke at være nogen særlig antal sider. Faktisk er de fleste e-bøger, der er skrevet for at generere indtægter mere som e-pjecer end hele bøger.
  • Vælg et emne, der vil generere interesse. Nonfiction er næsten altid et bedre valg end fiktion. Mærkeligt nok, e-bøger, der fortæller folk, hvordan at tjene penge ved at sælge e-bøger er et populært valg, og de tilsyneladende sælger nok til mindst opveje besværet med at skrive dem.
  • Skriv i et område, hvor du kan kræve en vis form for autoritet. Det vil tilføje cachet til din bog. Du behøver ikke at vise legitimationsoplysninger, men du skal skrive om noget, du er bedre til end den gennemsnitlige Joe.
 2. 2
  Vælg en udgivelse mulighed. Der er et par gratis måder at få din e-bog udgivet.
  • Den mest grundlæggende løsning er at gemme bogen som en PDF-fil, og lås den med en adgangskode, som du sender til folk, der køber din bog. Når adgangskoden er derude, kan alle med adgangskoden åbne bogen.
  • Createspace er en Amazon.com service, der giver dig mulighed for at udgive e-bøger gratis på Amazon hjemmeside. Det giver bedre udnyttelse beskyttelse end PDF-metoden, men kan ikke direkte distribueres fra andre steder end Amazons hjemmeside. Createspace har også en række af betalte tjenester og muligheder. For at maksimere din Facebook-profit, undgå at bruge dem.
  • ReaderWorks er et program, der let formater og udgivet e-bøger i Microsoft Reader formatet, en af ​​de mest almindelige e-bog formater på nettet. Den grundlæggende version af programmet giver ikke nogen sikkerhed, men det er gratis og nemt at lære. Der er en betalt version af ReaderWorks der tilføjer digital rights management (DRM) beskyttelse. Kun opt in for den betalte version, hvis du vil være at gøre en masse bøger med det.
 3. 3
  Få din e-book online. Createspace vil sende din bog automatisk. Hvis du har udgivet det på din egen computer, kan du sælge det et par forskellige måder:
  • Amazon vil lade dig uploade og sælge din e-bog som en Kindle bog gratis. (Kindle er navnet på Amazons populære e-reader produktlinje.) Denne funktion kaldes Kindle direkte offentliggørelse eller KDP.
   • På plus side er KDP hurtig og meget fleksibel. Du kan udgive din bog i cirka 5 minutter, og sæt salg royalties for dig selv så højt som 70% (med Amazon tager det andet 30%).
   • På den anden side udelukker KDP ikke udgive din bog til download uden for Kindle markedsplads. Læsere, der ikke bruger Kindle vil ikke være i stand til at gennemse og købe din bog.
  • eBay vil lade du liste emner til salg til en fast pris. Ved at tilbyde et lager af "kopier" af din e-bog kan købes på eBay, kan du slå den ærværdige auktion site til en de facto boghandel hub.
   • Fordelen ved eBay er dets enkelhed. Enhver med adgang til webstedet potentielt kan købe en kopi af din bog - ingen særlige gadgets eller software kræves.
   • Ulempen er omkostningerne. eBay sætter gebyrer for næsten alt, de kun blive værre, når du indstiller en fast pris point for køb. Nogle af gebyrer er procenter, men andre er flade, som virkelig kan bide i din fortjeneste, hvis du ikke er forsigtig.
 4. 4
  Sælg din e-bog på facebook. Hvis du var klog og skrev en bog, der henvender sig til publikum, du har været at opbygge op med din primære konto, har du fået en receptiv, færdigsyet publikum til din salgstale.
  • Annoncere det flere gange om dagen, både åbenlyst og i slutningen af ​​andre stillinger. Vær kreativ og prøv at engagere dine læsere. Få dem begejstrede læse din bog.
  • Hvis du har andre konti (f.eks affiliate konti), reklamere din bog der også.
  • Altid give et link for læserne at klikke for at besøge den side, hvor de kan købe din bog.

Tips

 • Der er ingen erstatning for at arbejde hårdt. Hvis du tager tid til at dyrke og vedligeholde en læserskare, vil resten komme af sig selv, og på den anden side, hvis du bare lave en masse affiliate sider og læne sig tilbage at vente på penge til at rulle ind, vil du aldrig lykkes.
 • E-bøger er ikke det eneste du kan sælge til dine fans, de er bare en af ​​de mest sandsynlige ting. Vær kreativ og tænke over, hvad du ellers måtte være i stand til at gøre for lidt eller ingen penge, som du kan reklamere for dine læsere.