Wkudk

Sådan bruger tumblr

Tumblr er en microblogging-tjeneste, der er for nylig blevet en af ​​de fremmeste sociale medier sites på internettet. Hvis du er interesseret i at lære, hvordan man bruger Tumblr, men du ved ikke, hvor man skal begynde, skal du blot følge trinene i denne artikel, og du vil snart være på den hurtige vej til at blive Tumblr berømt.

Steps

Sådan bruger tumblr. Få at vide de syv forskellige typer af stillinger.
Sådan bruger tumblr. Få at vide de syv forskellige typer af stillinger.
 1. 1
  Gå til tumblr til en konto. Du bliver nødt til at vælge et brugernavn, som vil fungere som din skærm navn på Tumblr dashboard, såvel som en del af webadressen på din blog ("ditbrugernavn" dot tumblr dot com). Dit brugernavn er ikke permanent, men, du kan ændre det til enhver tid ved at gå til indstillingerne for din blog.
 2. 2
  Få at vide de syv forskellige typer af stillinger. Disse typer er varierede for at give dine bedste metoder til at blive fremsat, og du kan endda gerne prøve hver stil over tid. De syv typer af stillinger er som følger:
  • Tekst. En tekst posten består af almindelig tekst. Billeder, hyperlinks, videoer og nogle HTML-baserede widgets kan tilføjes. Den rå HTML af post kan redigeres.
  • Foto. Et foto posten består af et enkelt billede med ledsaget af en kort beskrivelse. Billeder kan uploades fra din PC, eller du kan bruge en URL til et billede, der allerede er på nettet.
  • Citat. Et citat posten består af titel tekst (citatet), og en enkelt linje brødteksten (henvisning oprindelsen af citat).
  • Link. Et link indlæg består udelukkende af et enkelt stykke beskrivende tekst, der er knyttet til hjemmeside eller webside, der beskrives.
  • Chat. En chat indlæg bruges til at dele et uddrag af samtale.
  • Lyd. En lyd indlæg består af en enkelt. Mp3-fil (det være sig et musiknummer, podcast osv.), som kan afspilles via en Flash musikafspiller. Kun én lydefterbehandlingen er tilladt dagligt.
  • Video. En video post består af en integreret video, som kan uploades fra din PC, eller importeret fra websites såsom YouTube eller Vimeo.
 3. 3
  Følg folk og få din egen. Tilhængere er kolleger Tumblr brugere, der abonnerer på din blog. Uanset hvad du sender, vises på deres dashboard. Når du følger andre Tumblr brugere, vil deres indlæg, så vises på instrumentbrættet. Hvis en person, du ikke ønsker at følge dig gør det, kan du blokere dem. Jo flere tilhængere, du får, jo større chance har du for at få dine indlæg reblogged og kunne lide.
 4. 4
  Lide og Reblog. Hvis nogen kan lide dit indlæg så meget, at de ønsker at dele det, de kan Reblog det. Hvis nogen reblogs en af ​​dine indlæg, vil deres tilhængere se det på deres dashboards. Hvis nogen ikke ønsker at Reblog dit indlæg, kan de 'ligesom' dit indlæg. Du kan Reblog og ligesom stillingerne som others.All indlæg er normeret med "noter" det gets.With hver 'Reblog' og 'som' stillingen tilvækst én tone.
 5. 5
  Forståelige meddelelser. Hvis du giver adgang til din Ask boks, kan du modtage spørgsmål fra alle, der bruger Tumblr, samt anonyme besøgende. Dine svar på disse spørgsmål vil blive sendt til din blog, for alle dine tilhængere og besøgende at se. Du kan også sende fanbreve, som svarer til at spørge eller sende noget til nogen, men mere fokuseret på at give positive kommentarer til en anden person om deres blog.
 6. 6
  Queuing og træk. Hvis du ønsker at udgive en perlerække af indlæg, mens du er offline, kan du tilføje de stillinger til din kø og vælge på hvilket tidsintervaller, de vil blive offentliggjort (for eksempel hvert 15. minut). Alternativt kan du udpege en vis tid, hvor stillingerne er offentliggjort, inklusive dato og klokkeslæt. Disse funktioner er nyttige, hvis du skal på ferie og stadig ønsker at blog, men vil ikke have en internetforbindelse i løbet af din ferie. Kladder, i mellemtiden, kan du spare en stilling online, og du kan derefter afslutte indlægget når du næste log ind Tumblr, og udgive det, når du ønsker det.
 7. 7
  Tilpas din tumblr. Siden Tilpas giver dig adgang til alle de under-the-motorhjelmen indstillinger for din blog, og er delt op i flere sektioner.
  • Info. Vælg titlen på din blog, ændrer sidebar beskrivelse, skal du vælge en avatar billede, og ændre dit brugernavn / URL.
  • . Vælg fra en række af præ-made temaer til din blog. Alternativt, skal du oprette dit eget HTML-kode, for at specialdesigne blog.
  • Udseende. Skift din baggrund / header image, tagline, osv. Nogle temaer give plads til avancerede funktioner som en liste over dine foretrukne stillinger eller hvem du følger.
  • Pages. Tilføj / slette / redigere websider på din blog. Oprettelse af en About side eller FAQ-side er almindelig praksis blandt Tumblr brugere.
  • Services. Brug denne rude til at tilslutte din blog op til andre hjemmesider som Facebook og.
  • Fællesskab. Skift indstillinger for personlige oplysninger for din Ask box og oprette en bruger indsendelser siden.
  • Advanced. Dette er, hvor du vil finde andre muligheder, herunder valg af tidszone, custom CSS, og hvor mange indlæg du ønsker at vise per side på din blog.
 8. 8
  Post din egen oprindelige indhold. For at optimere kvaliteten af ​​dine indlæg, at teksten er velskrevet, billederne er relevante, og du holder til temaet for din blog, hvis du har en. De mest populære Tumblr brugere er dem, der dedikerer deres blogs til at et bestemt formål. Tilføj relevante tags på dine indlæg, så brugere, der søger efter et bestemt emne, er mere tilbøjelige til at snuble på din blog. Det er også en god idé at citere kilder til ting, du ikke skrive / oprette, eller du vil blive beskyldt for at plagiere. For at beskytte dig selv fra plagiat, skriv webadressen på din egen blog i 'Source' boks på sidelinjen af ​​post sammensætning siden. Sørg for, at dit materiale er interessant, og bogføre mindst en gang om dagen, eller dine tilhængere vil kede sig med din inaktivitet og måske endda unfollow dig.

Tips

 • Tumblr er en bevægelse og en familie. Må ikke være konkurrencedygtig, bare fordi nogen har flere tilhængere end dig. Tumblr er om ytringsfrihed, ikke hvor mange tilhængere, du kan få.
 • Må ikke skrive alt for lidt, og ikke skrive for meget. Dine tilhængere vil ikke ønsker deres dashboards fyldt til randen med dit materiale, men de bør ønsker at høre om dig.
 • Må ikke være bange for at skrive din mening, bare fordi du tror det vil forstyrre folk. Tumblr er et sted for ytringsfriheden, og mange mennesker vil respektere dig for udstationering, hvad du virkelig mener.
 • Ingen grund til at bekymre dig, hvis du ikke får alt for mange tilhængere i din første par uger, og det normalt tager tid at opbygge en tilhænger base.

Advarsler

 • Hvis din blog har nøgenhed eller noget andet upassende indhold, skal du sørge for at have det klassificeret som NSFW.
 • Aldrig tage en anden brugers indlæg uden at citere deres blog som kilde.