Wkudk

Sådan får flere tilhængere på tumblr

Tumblr er en af ​​world wide web nyeste fænomener, der kombinerer blogging med sociale netværk til at producere en smeltedigel af bedøvelse digital kunst, betagende fotografier tankevækkende tekst indlæg, og meget mere. Men når du har fået startet på Tumblr, hvordan du får tilhængere? Denne artikel vil lære dig hvad du skal gøre, hvis du håber at få en masse tilhængere hurtigt.

Steps

Sådan får flere tilhængere på tumblr. Reblog og lignende stillinger.
Sådan får flere tilhængere på tumblr. Reblog og lignende stillinger.
 1. 1
  Mærk dine indlæg. Når du sender noget, sætte tags i det vil få folk til at se på det. Du vil få masser af tilhængere fra dette, fordi folk ser op tags på Tumblr ofte.
 2. 2
  Reblog og lignende stillinger. Dine reblogs vises på din blog for alle på Tumblr for at se, hvilket giver dig mere eksponering. Smag andre folks indlæg giver off det indtryk, at du er socialt og klar til at interagere med andre brugere online.
 3. 3
  Indlæg kvalitet materiale. Denne enkle trin kan ikke overses, hvis du ønsker at blive populært på Tumblr, er du nødt til at have en blog med relevante, overbevisende indlæg, der appellerer til et bredt publikum. Brug alle de forskellige typer af stillinger for at have en bred vifte af indhold.
 4. 4
  Følg masser af andre mennesker, især dem, der har blogs ligner din. Hvis du tror, ​​nogen ville være interesseret i de ting, du sender, message dem beder dem om at tjekke din blog. Du kan selv ønsker at bede dem om at fremme dig, men kun hvis de virkelig lide din blog.
 5. 5
  Har dine venner følge dig. Dette trin omfatter både de venner, du har i det virkelige liv, og dem, du har mødt på Tumblr. Hvis du virkelig udadvendt og villig til at tale med andre mennesker, bør det ikke være så svært at få nye venner i tillæg til din gamle.
 6. 6
  Sende billeder. De fleste mennesker er mere tilbøjelige til at følge dig, hvis der er farverige billeder på din blog. (Dette inkluderer billeder af dig selv - mennesker kan lide at se, at der er et ansigt bag bloggen!)
 7. 7
  Sæt din tumblr webadresse på andre sociale netværk. Hvis du har en YouTube, Twitter eller Facebook-konto, sende det, så folk kan forbinde med dig på så mange hjemmesider, som de kan lide. Word af advarsel, selvom: mange tumblr brugere føler sig forrådt, hvis deres Facebook-venner finde deres tumblr.
 8. 8
  En anden måde, som de fleste mennesker bruger, er "fremme blogs". Hvad disse blogs gør, er de fremme din blog, normalt til gengæld for en opfølgende. Der er mange blogs som denne derude. Du kan søge dem op ved at skrive "promo blogs" i tumblr søgning, eller endda Google-søgning. En prøve promo blog er http://ideservepromos.tumblr.com/. Disse blogs har allerede en sæt gruppe af tilhængere, som også opdage nye blogs at følge så godt.
 9. 9
  Vær på din blog så ofte som muligt. Folk som konsekvens og venlighed, så prøv at interagere med så mange mennesker som muligt, og samtidig bibeholde gode relationer. Hvis du kommer til at være væk fra din computer for en stund, så sørg for at nogle ting at blive udstationeret i dit fravær
 10. 10
  Altid være respekt for dine tilhængere. Sørg for at mærke udløsere (fx "tw: spiseforstyrrelser" eller "tw: blod") for dem, der kan være følsomme over for bestemte emner. Nogle gange vil du måske blive frustreret med nogen, der er uenig med dig, men husk, at det altid er mere produktivt at have en civil samtale end en fornærmelse fyldt flamme krig.

Tips

 • Få en dejlig tema og tilpasse det, de fleste mennesker med masser af tilhængere har æstetisk tiltalende blogs.
 • Vær sikker på at mærke poster! Når du sender, vedhæfte tags, der har at gøre med emnet for dit indlæg. Så når folk søger Tumblr ved hjælp af en af ​​disse tag ord, de kan finde dig meget lettere
 • Post ting, som du mener din nuværende publikum vil nyde.
 • Hvis nogen har en FAQ, så sørg for at læse den, før at stille et spørgsmål.
 • Rul gennem noter på populære stillinger, og gå ind på folks blogs at udforske og følge dem. Følg masser af mennesker.

Advarsler

 • Uanset hvad, skal du ikke skrive ting, som du ikke tror på, bare fordi du tror det vil gøre dig mere populær. Hold det virkeligt!
 • Må ikke blive for besat med få tilhængere - at tage noget tid hver dag til at gøre ting, som ikke er relateret til Tumblr og internettet.
 • Altid kilde dine billeder korrekt, hvis du fik dem fra et andet sted.