Wkudk

Hvordan man programmerer et videospil

Hvis du nogensinde har ønsket at lære spil er lavet, eller hvordan man laver en selv, så er denne artikel for dig.

Steps

Hvordan man programmerer et videospil. Lær et programmeringssprog.
Hvordan man programmerer et videospil. Lær et programmeringssprog.
 1. 1
  Lær et programmeringssprog. C / C + + er den mest populære samt branchens standard, men hvis du er ny til programmering, kan du ønsker at starte med Python. er en smuk nyttig Python tutorial for begyndere. Alternativt finde en brugervenlig game-skaber motor såsom RPG Maker eller Torque. Det kan spare tid for dem, der er på et tab på programmering. Dog kunne programmeringen være den bedste løsning i det lange løb.
 2. 2
  Tænk på en idé til et spil. Når du har den generelle storyline til dit spil, skal du gå ind i detaljerne i, hvordan det vil spille ud nøjagtigt. Jo flere detaljer du har, desto lettere vil det være at skabe. * Skriv en plot for historien. EX: Er Sally finde nøglen til den anden dør tilfældigt, eller er hun nødt til at gøre en søgen efter Dr. Millers at få stigen, der vil give hende til at klatre op i træet og finde nøglen?
  • Vil Tegn flytte efter tastatur eller mus? Er der nogen snyder?
 3. 3
  Saml dine ressourcer. Indsamle eller oprette alle de teksturer, sprites, lyde og modeller, som du får brug for dit spil. Der er en masse gode gratis dem derude, så sørg for at kigge rundt. er en meget nyttig sprite tutorial.
  • Hvis du vil oprette sprites, skal du først lære pixel art. Der er mange tutorial rundt på internettet.
 4. 4
  Opret en motor. Skrivning af en game engine kan være en vanskelig opgave, især hvis du er ny til programmering. Prøv at bruge en, der er open source for dit første spil. Ikke alene er de frie, men de giver dig en meget god idé om, hvordan man skal arbejde.
 5. 5
  Script dit spil. Scripting er et af de sidste trin i at skabe et spil. Scriptet fortæller motoren, hvad de skal gøre, og hvornår man skal gøre det. Hvis du bygger din egen motor, så bliver du nødt til at oprette din egen scriptsprog, at det vil forstå. Hvis du har brugt en open source motor, chancerne er, at det allerede har et scriptsprog, så tjek dokumentationen.
 6. 6
  Test dit spil. Nu kan du få at se, hvad alle dine hårdt arbejde er vendt ind på. Spil dit spil, laver alle mulige ting, indtil du og din computer er blå i ansigtet. Find alle mulige "bug" (problem) og løse det, før du slipper den.
 7. 7
  Slip dit spil. Denne del er op til dig. Hvis du har planer om at sælge dit spil (og du ikke bruge en af ​​de open source spil motorer), du bliver nødt til at beskæftige sig med at få de rigtige ophavsret, varemærker mv Eller du kan altid slippe det som open source for andre at lære ud af.

Tips

 • Altid skrive de ting du skal ** nu ** i stedet for ting, du "muligvis" eller "skal".
 • Starte små, så bygge videre derfra. Må ikke tilføje ting som specielle effekter, før du har den grundlæggende struktur i spillet op at køre.
 • Hvis spillet er online, skal du sørge for at kryptere! Hackere kan nemt tage det, hvis du ikke gør det.
 • Må ikke genopfinde hjulet. Hvis der er et bibliotek til at gøre noget, du ønsker at gøre, bruge det i stedet for at skrive din egen, medmindre du har en god grund til ikke at.
 • Altid huske, at du skal skabe spil, ikke motorer. Fokuser din indsats på spillet mere end motoren, og ikke tilføje unødvendige funktioner, bare fordi du "tror du får brug for det senere", eller det "ville være cool at have denne".
 • Spil skabelse / udvikling kan være en meget vanskelig ting. Hvis du finder dig selv at blive stresset over noget, der ikke fungerer korrekt, så sørg for at tage en pause. Drej ikke noget, du elsker i dit værste fjende, fordi du forsøger at haste.

Advarsler

 • Hvis du har planer om at sælge dit spil, og ikke bruge din egen motor eller arbejde være sikker på at få tilladelse fra skaberne, så du kan bruge det til at undgå problemerne.