Wkudk

Sådan at bremse og stoppe en bil i den korteste afstand

Bremsning er en tabt færdighed. Med så mange biler med blokeringsfri bremser (ABS), folk bare smække på bremserne i enhver situation. Dette kan være en god mulighed, men det er ikke altid den bedste. Bremsning (selv med ABS ) kan medføre reducerede håndtering kapaciteter og faktisk placere dig i større fare. Det er bedre at lære at bremse ordentligt, hvis du vil have størst mulig sikkerhed og kontrol.

Steps

Sådan at bremse og stoppe en bil i den korteste afstand. Hvis du ønsker at forkorte bilerne SAMLET bremselængden de bedste gevinster skal foretages, før du anvender bremserne på alle, rammer pedalen hårdt og hurtigt [abs kun] er din bedste gevinst.
Sådan at bremse og stoppe en bil i den korteste afstand. Hvis du ønsker at forkorte bilerne SAMLET bremselængden de bedste gevinster skal foretages, før du anvender bremserne på alle, rammer pedalen hårdt og hurtigt [abs kun] er din bedste gevinst.
 1. 1
  Hvis du ønsker at forkorte bilerne SAMLET bremselængden de bedste gevinster skal foretages, før du anvender bremserne på alle, rammer pedalen hårdt og hurtigt [abs kun] er din bedste gevinst. Den bedste måde at ramme det hurtigt er at observere som en ørn og forudse som Bruce ikke Lee.Its normalt den tid fra "Åh jeg nødt til at udføre et nødstop NU!" Til at anvende de bremser, der spilder distance det "err, skal jeg til at foretage en ekstraordinær stoppe her... "eller ud af nej-hvor forekomst, hvor en kneejerk hår trigger 'stop-afgørelse« er alt, redder dagen, for mens du vejer det hele op, du spilder dyrebar bremsning distance, bedre til at annullere et stop efter 1 sekund, lad os sige, end vente, at 1 sekund og rejse / affald 60 eller 100 ft (hastighed afhængig) i distance, som du måske har brug for.
 2. 2
  Undgå bremsning og drejning på samme tid. Aktivering mens der på de bremserne kan forårsage ikke at dreje så godt eller ikke sinke så meget. Racerkørere, der altid er på kant med deres køretøjer, har lært den nødvendige færdighed i at adskille bremsning at dreje. I 90% af hjørner, bruger mange racers deres bremser, før de kommer til hjørnet, gør hjørnet, derefter bruge gas. Hver sektion af hjørnet (eller straights før og efter hjørne) har sit eget formål og adskillelse af bremser og dreje giver den bedste trækkraft til at køretøjet kan foretage en ønsket hjørne.
  • Bremse-Drejning: Turning hjulet i hjørnet, mens du stadig let på bremserne. Det får bilen til at læne sig frem, trykke på de forreste dæk til jorden, hvilket giver dem mere greb for styring. Dette en grundlæggende teknik, og ingen hjørne bør gøres uden det.
  • Trail Braking: Dette er en metode til frynser bremserne, mens du tænder ind i hjørnet, og det vil give den bedste og sikreste kontrol over køretøjet, som det er hælder på forhjulene, hvilket giver mere trækkraft til disse dæk.
  • Nødstop: Hvis der er behov for at standse hurtigt skyldes, bør du ikke frygte at bruge bremserne, selv mid-hjørne: Med ABS, pedalen trædes helt ned. Uden ABS, bremse moderatly hårdt (70%), mens du tager ud en smule styring.
 3. 3
  Anvend bremserne glat: Træd dit bremsepedalen med hastigt, men ikke det samme. Det er vigtigt at maksimere den bremsekraft potentialet i din. Målet er at bringe bilens dæk bare genert af at bryde trækkraft. Det er imidlertid vigtigt, at undgå "klemme" ned på bremserne. Grunden til dette er, at ved begyndelsen af ​​bremsesystemet proceduren, når bilens hastighed er stadig meget hurtigt, tager det faktisk mere, ikke mindre, bremsetryk, at bremse det effektivt, da bilens inerti er større. Nøglen er at anvende bremserne hurtigt og dybt, mens anvende pres med venstre fod mod fodstøtte til at stabilisere kroppen. Da bilens hastighed der skrubbes slukket, kan du gradvist og forsigtigt aftager af bremserne til at holde dem på det punkt af maksimal effektivitet.
  • Denne model refererer til kontrolleret bremsning. Men i en reel nødsituation, er føreren panik og mere tilbøjelige til at betjene bremserne for let. Det er altid bedre at bremse for meget end for lidt. I nødstilfælde er det bedst blot at stemple på bremsepedalen, og lad bilen stopper.
 4. 4
  Øv stopper i en tom parkeringsplads. Start ved bevidst over-bremserne aktiveres (udskridning), og derefter reducere din bremsekraft, indtil du har en god fornemmelse for din maksimale bremsekraft potentiale. Rul ned dine vinduer og start i den ene ende af partiet. Accelerere til en sikker hastighed (30-40 MPH skal være god) og anvende dine bremser så hårdt, som du kan. Du vil høre en god portion hvinende (hvis du ikke gør det, kan du have ABS, eller dine bremser brug for service). Gå frem og tilbage, indtil du er i stand til at anvende dine bremser mens kun høre en hvisken hvinende (dette kaldes den optimale squeeze punkt - OSP). Det er det punkt, hvor dine dæk 'gummi bliver snoet og fortrak til en vis grad, at kun dele af dine dæk rent faktisk skrider, det er den absolutte grænse for dine dæk' trækkraft, og den hurtigste måde at stoppe.
  • Du kan måle det ved at oprette markører, hvornår der skal starte bremser og når du stopper bilen, og du kan visuelt se forskellen mellem dine dæk låst og ikke.
  • Ekstra praksis: Bevidst låse dine bremser. Nu praksis mindske presset på pedalen, indtil det stopper låse op, og derefter lægge pres igen til OSP igen). Uundgåeligt vil du gå over din OSP, eller du vil ændre overflader samtidig bremsning, der er grunden til denne praksis er afgørende.
  • Vær opmærksom på følgende: hver overflade og hastighed vil have forskellige sikkerhedsplaner for operatører. Det er derfor, du bør praksis, mens det er tørt, så mens det regner, og når det så er snedækket (hvis tilgængelig). Få dig tilstrækkeligt tilpasset de forskellige trækkraft niveauer, så intet vil overraske dig.
 5. 5
  Brug ABS-bremser, i næsten alle tilfælde, ved at trykke din bremsepedalen jævnt (omend hurtigt) til gulvet. Du vil sandsynligvis føle pedalen enten vibrere (afhængig ABS), eller har lyst til det giver helt ud (uafhængigt ABS). Enten måde, det er et tegn på ABS arbejds - lad være panik og ikke tage foden fra bremsen! Selvfølgelig, hvis pedalen føles som om det gav ud, og du er ikke stoppe dine bremser formentlig gav ud, i hvilket tilfælde du skal prøve at skifte til frigear (N) i en automatisk transmission køretøj eller et lavere gear end din strøm i en manuel transmission køretøj (eller læse Googles artiklen, Sådan Stop en bil uden bremser ). Må dog ikke flytte bilen i bakgear eller park, vil disse ikke sinker dig, men blot koste dig en dyr tur til transmissionen butikken.
 6. 6
  Undgå at bruge din transmission til hurtige stopper. Transmissionen er designet til at fremskynde bilen ikke bremse den ned. Udformningen af ​​belastningen punkter på transmissionskomponenter er ikke designet til dette. Det er ikke en del af bremsesystemet. Hvis du driver en anhænger, er det en anden historie. De er udstyret med luftbremser og motorbremse for en grund, der er irrelevant for biler. Men det er en god ide at bruge motorbremsning (dvs. en lavere end normalt gear) for at opretholde eller faldende hastighed på lange strækninger ned ad bakke. Den genererede varme absorberes af motoren og fjernes effektivt ved sin kølevæske, radiator og ventilator, som forhindrer bremserne mod overophedning, så de vil være mest effektiv, når nødvendigt for maksimal bremsning.
 7. 7
  Fokus på hvor du vil hen, ikke hvad du ønsker at undgå. Det er meget svært at styre væk fra noget, som du ser på direkte, og mange har en tendens til at fokusere på, hvad de er bekymrede over kolliderer med. I stedet koncentrere sig om, hvor du ønsker bilen til at gå (til den side af objektet) og være opmærksomme på, hvordan bilen føles, uanset om du er på OSP eller låsning op.

Tips

 • Du vil høre en lille smule af hvinende når du bremser hårdt. Dette lader dig vide, at du er på grænsen af ​​din trækkraft.
 • På lavt trækkraft overflader (løs grus, sne eller is) ikke hvinende vil blive hørt, og OSP er sværere at opnå. Det er sikrere at holde trækkraft og ikke presse for hårdt (det holder også din evne til at styre).
 • På et køretøj, som bremserne er ude af balance (venstre side bremser hårdere end den højre eller omvendt), skal nok trækkraft holdes at tillade korrektion i bilen retning.
 • Praksis på et sikkert sted. Holde dig, din bil er, og andre i området sikkert mere værd end alle de færdigheder, du tror, ​​du har.
 • Hvis du har ABS, blide drejning mens opbremsning kan hjælpe dig med at undgå en kollision. Dog bør under ingen omstændigheder vil du sno eller ryk i rattet, da dette kan medføre, at bilen til at gå ud af kontrol, især i ABS-udstyrede biler. Det er ikke ualmindeligt for folk at sno at gå glip af et lille dyr og ender kolliderer med et træ eller en anden bil. I nogle tilfælde dog såsom hvis et barn hopper foran din bil, er det klogt at forsøge at vende, mens du anvende dine bremser. Du bør øve dette i et sikkert miljø, så du får en idé om, hvordan bilen reagerer.
 • På et køretøj, som bremserne er ude af balance (de bagerste bremser er meget stærkere end den forreste eller omvendt), skal du sørge for at tjekke bremseklodser og rotorer, og udskift dem om nødvendigt.
  • Nogle gange er en god rengøring er alt de har brug for. Den nemmeste måde at rense dem er at accelerere til motorvej hastigheder (65-70 mph) (i et sikkert område) og stop meget hurtigt (ikke låse op bremserne).
  • Hvis du oplever en dårlig front-to-back balance i en situation, hvor man ikke kan kontrollere / ændre / rengør dem: Hvis de forreste bremser er stærkere end den bageste, bremse normalt (mens du vil stoppe langsommere end med afbalancerede bremser, er det stadig din bedste mulighed).
   • Hvis dine bagbremser er stærkere end din front, stoppe kørslen bilen. Selv om en perfekt afbalanceret for / bag skævhed vil stoppe bilen den hurtigste, alt bilproducenterne ingeniør med front bias. En smule foran bias er den sikreste tilstand. Hvis dine stejler holder låse op først, så der er noget galt. Stands køre bilen. Det skal inspiceres af nogle kompetente på diagnosticering og reparation bremsesystemer. Reparationen kan være så simpelt som at bruge en mere aggressiv pad forbindelse i den forreste eller mindre aggressiv pad forbindelse i den bageste. Hvis din bageste bremser lockup, tilbage fra bremserne, indtil de ikke længere er låsning. Bremsning med bageste låste bremser vil sandsynligvis resultere i et spin.
 • Prøv at anvende hånden bryde en lille smule for at reducere bremselængden. Ikke anvender dem for hårdt. Start let og holde øge den. Det kræver en lille smule af praksis. Det hjælper virkelig.

Advarsler

 • Aldrig bryde loven! Obey hastighedsbegrænsninger, forskning statslige og lokale love, og sørg for at overholde alle love.
 • Hvis du overskride den OSP du kan miste evnen til at styre. Mens bremsning (som nævnt ovenfor) styring bør holdes på et minimum, men mister trækkraft kunne gøre køretøjet gå i en retning, der ikke er ønsket. Vær sikker på at være fortrolig med det ekstra praksis trin 3
 • Kør altid sikkert. Være opmærksom på fodgængere og andre køretøjer.
 • Bare fordi du er godt bekendt med dine bremser ikke giver dig en undskyldning for at gøre det til en vane med at gøre pludselige stop eller tailgating. Altid være opmærksom på vejen, holde en sikker afstand fra fodgængere og andre biler.
 • Må ikke sætte en automatisk transmission i omvendt forsøger at bremse bilen ned. Der er en chance for det vil gå i stå motoren, og du vil miste magt styring og bremsning.
 • Enhver praktiserende du bør ikke ske på offentlige gader! Din egen private ejendom er den bedste.
 • Øve panik stopper, der resulterer i at forlade gummi på fortovet, kan rotere dæk på fælgen. Dette vil gøre dækket ubalanceret som vil resultere i en grovere ride. Tire balance skal blive kontrolleret efter en sådan øvelse.
 • Gentagen eller forlænget anvendelse af dine bremser ved høj hastighed kan varme op bremsesystemet og forårsage ruder eller bremsefading. Bremsefading vil reducere standse strømmen. Hvis der under bremsning praksis, du bemærker øget bremselængden eller en svampet bremsepedalen føler, lad bremserne køle af, inden du fortsætter.
 • Panic stopper kan forårsage rotorer på skivebremser til pulsere og vibrere rattet under opbremsning. Dette er almindeligvis unøjagtigt beskrevet som "vridning" rotorerne. Selv på racerbiler, behøver rotorerne ikke kæde. Hvad er årsagen til dette er bremserne bliver overophedede. Når puderne bliver overophedet, de forlader rester på rotoren. Det sker typisk efter en panik stop eller på et stop lys, når bremserne er fortsat deprimeret. De er ikke tilladt at afkøle naturligt. Pad materiale overføres til rotoren på den placering, det bliver holdt stramt. Denne ujævne ophobning af materiale vil blive bemærket, når bremserne aktiveres igen.