Wkudk

Sådan stoppe med at spille videospil

Har videospil irreversibelt beskadiget dit liv? Har du finde andre aktiviteter i stigende grad kedeligt? Video spil er en meget hård vane at bryde. Kom i gang nu! Mennesker kan overleve uden video spil. Alt, hvad vi behøver, er mad, husly, søvn og vand.

Steps

Sådan stoppe med at spille videospil. Vurdere dig selv, din historie spil og hvorfor du ønsker at stoppe.
Sådan stoppe med at spille videospil. Vurdere dig selv, din historie spil og hvorfor du ønsker at stoppe.
 1. 1
  Vurdere dig selv, din historie spil og hvorfor du ønsker at stoppe.
 2. 2
  Lav et notat om, hvor længe du spiller hver dag. Derefter afbrød en time hver dag. Denne form for progressiv reduktion vil hjælpe din krop justere.
 3. 3
  Fortæl dine forældre til at minde dig om at slukke den på et bestemt tidspunkt. Sørg for at du slukke den på det angivne tidspunkt. Ligegyldigt hvad checkpoint du skal nå, selv om det er online eller hvis det får dig forbudt.
 4. 4
  Hvis trin 3 ikke virker, skal du hente denne enkle software, der vil tvinge computeren til at lukke ned på et bestemt tidspunkt: [ingen trojanere / vira / adware] http://www.konradp.com/products/auto_shutdown/download/autoshutdown. exe
 5. 5
  Indstil nu tiden med den kraft nedlukning til 2 timer mindre, at hvad du gjorde på din foregående dag. Når computeren slukker, tag mus og tastatur.
 6. 6
  Være meget strenge, og tænk på alle de grunde, du ønsker at holde op spil for.
 7. 7
  Ved ophør noget, du elsker, vil det gøre ondt. Du skal være streng alligevel: kun et par timer i weekenden, efter du er færdig dine pligter.
 8. 8
  Hvis du er en hardcore gamer, der er aktiv på fora / offentlig chat, og derefter foretage en tråd om dig at holde op - Gør det offentlige. Dette vil gøre din beslutsomhed stærkere.
 9. 9
  Hvis du føler at du har en alvorlig afhængighed, og du vil ikke være i stand til at overleve uden gaming, tage en dyb indånding og tænker for dig selv: "Jeg styrer dette organ, og ingen kan gøre mig gøre hvad de vil, uanset hvad". På den måde vil du føle, at du har mere kontrol.
 10. 10
  Prøv at spørge nogen til at skjule dine spil fra dig i et par timer og gradvist gå op til et par dage, uger, måneder osv.
 11. 11
  Hvis der er nogle, som du ikke bruger mere, give dem til nogle af dine yngre slægtninge eller donere dem.
 12. 12
  Prøv at gøre andre ting for at få dit sind off gaming. Nogle eksempler læser, sport, hjælpe omkring huset, etc.
 13. 13
  Aldrig forsøge at snige sig ind videospil, da dette vil give dig lyst til at spille mere og mere og mere. Du vil uundgåeligt blive opdaget.
 14. 14
  Tænk på andre ting. Hvis du føler at du virkelig virkelig skal spille, kanalisere dit spil energi ind i en sportsaktivitet.
 15. 15
  Forsøg ikke at forlænge din gaming tid. Ting du bør undgå omfatte "Må jeg venligst spille 5 minutter mere", "Jeg har brug for at afslutte dette op, eller det vil ikke gemme" og "Jeg er midt i noget." Videospil er ikke længere højdepunktet af dagen. Du har bedre ting du hellere vil gøre, ligesom læsning, en sport eller anden aktivitet, der er sundt for dit sind og krop.

Tips

 • Organiser dine ting.
 • Prøv at studere hårdere og holde en tidsplan.
 • Workout og motion, spiser frugt og forblive raske.
 • Du behøver ikke at give dem helt op. Bare strengt begrænse, hvor længe du spiller
 • Kend dine grænser og ikke forsøge ikke så meget på kort tid.
 • At distrahere dig selv fra videospil, få nogle gode brætspil, for eksempel, Monopoly, Scrabble, etc.
 • Drik vand og hvile dine øjne ofte.
 • Forstå, at du kan overleve uden videospil.
 • Læs en bog.
 • Når du føler, at trang til at spille, modstå det ved at besætte dine hænder med noget andet.
 • Gå ud til indkøbscenter eller en vens sted.
 • Undgå noget at gøre med gaming, selv noget så simpelt som at søge på internettet for gaming anmeldelser eller fora.

Advarsler

 • Normalt er der ikke behov for at stoppe gaming helt, bare kontrollere det.
 • Hvis dine øjne er begyndt at gøre ondt, stoppe med at spille.
 • Softwaren standser alle programmer i gang, alle gemte oplysninger [vigtige dokumenter, ikke bare spil] få lukket, herunder downloads.
 • Det vil fungere, hvis du viser en vis selvdisciplin.
 • Softwaren kan forhindre dig i at gøre virkelige arbejde, du har brug for på din computer, så det er en god ide kun at bruge den som din sidste udvej.
 • Må ikke nogensinde bo på videospil for længe uden en pause. Computerskærme kan overanstrenge øjnene over lange perioder, der kan ødelægge dit syn. Det kan også gøre meget usunde ting til dit stofskifte og kropsholdning.