Wkudk

Hvordan at være tumblr berømt

Tumblr er en fantastisk måde at blive populært på internettet, især hvis du ved hvordan man får og holde. Men hvordan gør man opnå den undvigende "Tumblr berømmelse", der eftertragtet af så mange? Denne tutorial vil vise dig, hvad du skal gøre for at virkelig blive Tumblr berømt.

Steps

Hvordan at være tumblr berømt. Gør dit indhold follow-værdig.
Hvordan at være tumblr berømt. Gør dit indhold follow-værdig.
 1. 1
  Gør dit indhold follow-værdig. Prøv at skrive indhold af høj kvalitet, så ofte du kan, inden for rammerne af din blog tema (hvis du har en).
  • Hvis du tager dine egne fotos, bruge en høj kvalitet kamera (fremragende kvalitet digitale kameraer er nu meget overkommelige).
  • Proces billeder, så de passer til den æstetiske af din Tumblr. Tag dem med en filtrerings software som Instagram, eller ændre dem i et program som Photoshop, Picasa eller GIMP.
  • Være meme-kyndige. er ligesom inde vittigheder for internettet. At vide, hvad de er (og hvordan man bruger dem) kan lokke i tilhængere, der sætter pris på din sans for humor eller quirkiness. Du skal dog ikke overdrive det - overforbrug af memer kan nemt irritere (medmindre, selvfølgelig, du kører en meme-tema blog).
  • Reblog interessant indhold. Nogle Tumblrs er nyhedslæsere, hvilket betyder, at de afhente indhold fra forskellige steder og repost det i en feed. Din Tumblr behøver ikke at bestå udelukkende af reposts, men et par kan ikke gøre ondt. Tjek Flickr, Thrilld, weheartit og (selvfølgelig) andre Tumblrs. Hvis der er en click-through link til den oprindelige version af billedet, skal du ikke tage det af. Hvem tog dette foto fortjener kredit for det.
  • Må ikke tage lange pauser. Folk ønsker at følge Tumblrs der er aktive og udstationering en masse nyt indhold. Under en måned lange pause i sidste ende kan koste dig en masse tilhængere.
 2. 2
  Etabler din tumblr persona (valgfrit). Nogle mennesker bruger deres virkelige identitet på Tumblr, men mange flere vælger at forblive anonym og fremme en persona i stedet. Du kan vælge at være dig selv, eller være nogen helt anderledes, end du er i det virkelige liv (et alter-ego) - det er din Tumblr, og dit valg. Lige Bemærk, at de fleste succesfulde Tumblrs har virkelige mennesker diskuterer deres virkelige liv eller interesser (og særheder).
 3. 3
  Vælg et tema, der afspejler din personlighed, såvel som montering æstetiske af din tumblr. Fordi Tumblr s generiske temaer er så almindelige, vil ved hjælp af noget frisk og originalt hjælpe din til at skille sig ud. Søg efter interessante tema online, eller (hvis du særligt gode til kodning) designe din egen.
 4. 4
  Få dit navn derude. Prøv at fremme din Tumblr så meget som muligt. Du kan gøre dette på følgende måder:
  • Følg andre mennesker. Undertiden vil de følge dig tilbage!
  • Følg gode blogs og Tumblr berømte blogs. Hver gang i et stykke kan du få en follow-back. Eller kan du få dem ofte, hvis personen tjekker deres tilhængere blogs og jeres sker for at være rigtig god. Prøv at gøre venner med Tumblr berømte mennesker.
  • Tweet om din Tumblr, og inviter dine kvidre tilhængere til at følge dig der. Du kan indstille din Twitter-feed, så det vil bogføre en opdatering og et link, hver gang du poster på Tumblr.
  • Hvis du har bidragyder sider på andre websteder (som Google), forlade dit Tumblr link på denne side for folk at følge op.
  • Tal om din Tumblr på Facebook. Som med Twitter, kan du oprette din konto for at anmelde dine venner og sende et link, når du har lagt ud på Tumblr.
 5. 5
  Har en webadresse, der er let at huske og relaterer til din tumblr. Den URL er, hvad du skriver i på adresselinjen for at komme til din blog. Gør det køligt, fascinerende eller forskellige.
  • Normalt Tumblr tillader ikke bindestreger i begyndelsen eller slutningen af ​​din webadresse, men der er en måde at snyde det. Indtast din webadresse sted, der er ikke der, hvor du ændrer det, kopiere det og indsætte det i, hvor du ændrer den.
 6. 6
  Udtrykker den virkelige dig. Tumblr bør ikke ændre dig. Indlæg om, hvad der betyder noget for dig, og folk vil reagere på din ægthed. Husk på, at det er nemmere at holde autentisk, når du deler dine passioner og interesser, ikke de nyeste modeluner, som ikke rigtig fat i dig.
 7. 7
  Vær parat til at reagere på kritik. Chancerne er, at du kommer til at få nogle grimme hadefulde beskeder - det er internettet, og nogle mennesker lader rip for ingen grund overhovedet. Vide hvordan man skal håndtere haters roligt. Én vej at gå er at være vittig og bruge sjove gifs eller billeder som dit svar. Det vil sikkert gøre din tilhængere grine og vil forårsage hater at scuttle off. Mest af alt, skal du ikke tage det personligt - online potshots er alt for let at lave, og der er bare en masse mennesker, der mangler civil tilbageholdenhed - De er ude ikke værd at din opmærksomhed.

Tips

 • Find en blog, der er slags samme tema som din, og følg de er tilhængere, og de kunne følge tilbage og lide dine billeder.
 • Prøv at holde aktive eller tilføje indlæg til din kø. På denne måde vil dit Tumbler holde opdatere.
 • Du kan altid få venner på Tumblr! Folk vil ofte være glad for at modtage beskeder fra andre. De vil også gerne give dig råbe outs. Shout outs virkelig hjælpe, hvis folk har masser af tilhængere!
 • Du kan se op til andre mennesker på Tumblr til inspiration, når du starter ud, men aldrig åbenlyst kopiere nogen. Forblive tro mod dig selv, hvis du ønsker at være Tumblr berømt!
 • Må ikke forvente at få Tumblr berømt i en dag eller endda en måned. Som med alle gode ting i livet, er tiden af ​​afgørende betydning. For de fleste mennesker tager Tumblr berømmelse en anstændig mængde tid - du nødt til at være meget dedikeret til Tumblr, hvis du virkelig ønsker at blive berømt.
 • Må ikke haste det. De fleste mennesker, der er tumblr berømte havde deres konto til år!

Advarsler

 • Afhængighed til berømmelse er en måde at benægte virkeligheden. Din "almindelige" liv er lige så vigtig som enhver berømthed persons. Glem ikke, at.
 • Nogle gange, hvad du skal gøre for at være berømt spiser ind i din tid, principper og ressourcer - altid spørge dig selv, hvis det er virkelig værd.

Ting du behøver

 • Tumblr konto
 • Æstetisk tiltalende tema
 • Iøjnefaldende URL
 • Godt indhold