Wkudk

Sådan oprettes en brugerdefineret side på Tumblr

Vil du oprette en brugerdefineret side på dit Tumblr? Mens den sædvanlige Archive eller Ask sider er god nok, kan du oprette en brugerdefineret side til noget, du vil! Det er både hurtigt og nemt, så læs videre for at finde ud af hvordan.

Steps

Sådan oprettes en brugerdefineret side på Tumblr. Opret en konto på Tumblr.
Sådan oprettes en brugerdefineret side på Tumblr. Opret en konto på Tumblr.
 1. 1
  Opret en konto på Tumblr. Naviger til Tumblr hjemmeside, og hvis du ikke har en konto, klik på Sign up knappen. Hvis du gør, skal du indtaste din e-mail og adgangskode for at logge ind
 2. 2
  Vis dine kontoindstillinger. Når du er logget ind, skal du klikke på gear-ikonet øverst på siden for at få adgang til din konto.
 3. 3
  Klik på din blog navn. På venstre side af siden, find din blog titel. Det kan være Untitled, eller du kan have navngivet det. Det vil være den ene med din avatar, som vist:
 4. 4
  Klik på knappen Tilpas i temaet tilpasse> sektionen. Dette vil lade dig vælge fra en bred vifte af forudindstillede temaer eller oprette din egen.
 5. 5
  Navngiv din side. På venstre side af skærmen er setup funktioner til din blog. I midten af ​​den venstre sidebar er et område, hvor du kan give din blog et navn, og en kort beskrivelse. Gør det nu.
 6. 6
  Åbn sider. Nær bunden, vil du se sektionen Sider. Klik for at udvide det-det vil vise dig et ekstra element, "+ Tilføj en side." Klik nu.
 7. 7
  Vælg dit layout. Et nyt vindue vises, der vil lade dig oprette din nye side. På toppen er layoutet for din nye side. Du har tre grundlæggende valg: Standard Layout, brugerdefineret layout, og omdirigere.
  • Standard layout vil oprette en side med samme layout som din nuværende Tumblr tema. Dette er den nemmeste at arbejde med, og vil generelt ser bedst.
  • Brugerdefineret layout vil lade dig oprette en brugerdefineret side på dit Tumblr, men uden din Tumblr tema, så du skal indtaste hele HTML selv. Du kan normalt kopiere og indsætte HTML fra en full-featured HTML editor som Dreamworks.
  • Omdirigering vil skabe en omdirigering til en bestemt hjemmeside, i stedet for at være en faktisk side på dit Tumblr. For eksempel kan du vise nogle af dine foretrukne websteder på din Tumblr hjemmeside ved hjælp af nogle af disse.
 8. 8
  Vælg webadressen og anden info for din side. Hver layout type vil have lidt forskellige input felter.
  • Page URL (alle layouts). Sidens URL vil blive mærket i slutningen af ​​din standard URL, og det er den adresse, som folk bliver nødt til at skrive i adresselinjen for at få adgang til din side. Brug ikke mellemrum, når du opretter denne webadresse.
  • Side titel. (Standard layout kun). Denne titel vil vises øverst i vinduet. Den aktuelle side titel i setup vinduet er Add side. For at indstille en sides titel, når du opretter en brugerdefineret side, skal du bruge HTML-tag "<title>" eller bruge din HTML-editor titel funktion. Redirect layout behøver ikke en side titel.
  • Omdirigere til. (Redirect layout alene). Indtast den webadresse, som besøgende vil blive dirigeret til, når de træder ind i sidens URL. For eksempel, hvis jeg ønskede besøgende til at lande på den Google startside, da de besøgte, siger, at "Writings" side på min Tumblr side ville mit Side URL slutte med / skrifter /, og min omdirigere felt ville indeholde
  • Vis et link til denne side. Dette lader dig tilføje et link til din nye side fra din hjemmeside.

Tips

 • Når du er færdig med at oprette din brugerdefinerede side, kan du altid gå tilbage til Pages menu til at tilføje mere. Bare klik på "Tilføj en side" igen.
 • Efter åbningen af ​​Pages menuen, bør du se en liste over alle de brugerdefinerede sider, du har. Ved at klikke og trække, kan du flytte dem op og ned for at ændre hvilken rækkefølge de vises i på din Tumblr side. TheEdit boks vil give dig mulighed for at redigere siderne igen og korset på den højre side, slettes den pågældende side.